Arkadaşlar bayiden 14.500'e aldığınız motora sigorta+plaka+ruhsat falan işlemler ne kadar tutuyor? Yani bu motor tam olarak kaça geliyor? Lastik falan hariç.
Arkadaşlar bayiden 14.500'e aldığınız motora sigorta+plaka+ruhsat falan işlemler ne kadar tutuyor? Yani bu motor tam olarak kaça geliyor? Lastik falan hariç.
Ben toplamda sigorta + plaka + ruhsat için bayiye 450TL verdim hepsini hallettiler. Kendim yapsaydım plaka ve ruhsat işlemlerini biraz daha az tutabilirdi.
Burada değişken olan asıl ücret trafik sigortasıdır. Kişiye ve plaka çıkartacağın şehre göre ücrette değişiklik olabilir.
Ancak benim tahminim en fazla olsa olsa 500TL ye hepsini halledersin. (plaka ve ruhsat işlemlerini kendin halledersen çok daha ucuza da hallolur)
Plaka ruhsat işlemlerini kendim hallettim 1 sene hasarsızlık indirimi ile sigortaladım toplam 400 TLye geldi
hayirliaksamlar arkadaslar birsey merak ediyorum sanirim r25de vites degistirmen gerektiginde ode beyaz bir lamba var o yaniyormus simdi okudum ama 8 9 bin devire ciktim lamba yanmiyor bir ayarimi var acip kapatilan
dandik irc lerden koymamışlar demek, güzel![]()
Bu foruma yeni üye oldum ve yorumlara baya güldüm. Aldık motoru amma üstünde verilen lastik dandik dediğiniz IRC maalesef((