Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

16 buldu bende baslangic icin iyi secim bmmde ilk motorum vites degistirme lambasi yeni baslayanlar icin guzel bir ozellik

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

O zaman en iyi secenek motolizin sundugu korumaa takozu dogrumudur

Son düzenleme:
Şöyle baktımda sayfalara genelde hep mavi.. Siyahında asaleti var ama kirleniyor diyorlar çok çabuk.. Birde yeni başlayanlar için irc lastikler çok tehlikeli diyorlar virajda direk kayıyormuş.. Öncelik o zaman kask mont lastik demi ?

Öncelik full ekipman ve lastik arkadaşlar. Baslangic icin asla ama asla olmaz. 125cc ile başlıyıp buna geçin rahat edin.

Aynı marka koruma takozundan ben de aldım, dün taktırdım. Çok kaliteli duruyor, beğendim.

Süleyman sana bir şey soracağım, motora tepeden baktığında sağ taraftaki takoz soldakine göre daha dışarıda duruyor mu?

Espaniole hocam açıkçası dediğin gibi üstten dikkatli hiç bakmadım. Ama söylediğin doğru olabilir. Takozları yanyana koyunca boyları eşitti ama bağlandığı yerler grenaja göre simetrik değil sanki. Sanırım sağ taraftaki civata yuvası biraz daha grenaja yakın olabilir. Yarın üstten bakıp sonucu yazarım hocam :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Super paylasim tesekkurler

Rica ederim hocam.

Espaniole hocam açıkçası dediğin gibi üstten dikkatli hiç bakmadım. Ama söylediğin doğru olabilir. Takozları yanyana koyunca boyları eşitti ama bağlandığı yerler grenaja göre simetrik değil sanki. Sanırım sağ taraftaki civata yuvası biraz daha grenaja yakın olabilir. Yarın üstten bakıp sonucu yazarım hocam :cat:

Sağ tarafta ki grenaj dışarıya doğru çıkık sol tarafa göre.Çünkü sağ taraftan egzoz borusu geçer.Bendede öyle.
Birde motor bloğunun çoğu sağ tarafta oluyor motorun hava alması içinde olabilir.

Bilgilendirme için sağolasın yiğit hocam. Takoz boyları eşitti. montaj sonrası bir takozun biraz daha uzun gibi durması doğal o zaman.

Bilgilendirme için sağolasın yiğit hocam. Takoz boyları eşitti. montaj sonrası bir takozun biraz daha uzun gibi durması doğal o zaman.

Rica ederim.Aynen normal bir şey bana da tuhaf geldi benim motorda ilk başta sağ grenajın çıkık olması egzoz borusu eritir plastiği yoksa birde bloğun hava alması gerekiyor ondan.

R25 grenajları baştan aşağı sökmek konusunda tecrübesi olan var mı? (Modifiye deneyeceğim)

Arkadaşlar 30 dk önce garaja giderken hafif bayır inerken pat diye bi ses geldi 2 inci vitesdeyken, 10 metre otede durdum yerde cam kırıkları vardı kilometre 992/ %70 75 zorladım motoru bu akşam 140 130 gördüm, boşta çalışıyor 1 e attıgında duruyor + boştayken yağ işaretimi su işaretimi öyle bir şey çıkıyor anlamadım ya yardımcı olurmusunuz yarın sabahda kardeşler yamahaya randevu almıştım rodaj için :(

Arkadaşlar 30 dk önce garaja giderken hafif bayır inerken pat diye bi ses geldi 2 inci vitesdeyken, 10 metre otede durdum yerde cam kırıkları vardı kilometre 992/ %70 75 zorladım motoru bu akşam 140 130 gördüm, boşta çalışıyor 1 e attıgında duruyor + boştayken yağ işaretimi su işaretimi öyle bir şey çıkıyor anlamadım ya yardımcı olurmusunuz yarın sabahda kardeşler yamahaya randevu almıştım rodaj için :(
Sanırım yan sehpa musurunuz sıkıntı çıkardı.

arkadaslar merhaba r25 ile top speed denemesi yapan oldumu aranizda yani son hiz olarak kac yaptiniz nekadar hiza ulastiniz

Bitane yerli Apaçi kardeşimiz rodajdaki makineye top Speed denemesi yapmıştı bayada heyecanlı anlatmıştı YouTube de videosu var, hiz olarak 179 yapmıştı. Rodaji düzgün yapıp denese 180 ni az bir miktar geçebilirdi.

yokuş aşşağıya 196 da 70 kilo arkadaşım kesiciye girdi. ben 1.82 85 kiloyum 189 da kaldı makina. Km 1850 bu arada motorumun.

16 buldu bende baslangic icin iyi secim bmmde ilk motorum vites degistirme lambasi yeni baslayanlar icin guzel bir ozellik

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

O zaman en iyi secenek motolizin sundugu korumaa takozu dogrumudur

Hocam ilk vitesli motorunuz mu?

arkadaslar merhaba r25 ile top speed denemesi yapan oldumu aranizda yani son hiz olarak kac yaptiniz nekadar hiza ulastiniz

Düz Yol Rüzgara karşı 173
Düz yol rüzgarsız hava 180 -183
Bayır aşağı 196 197 de kesiciye giriyor.
Motor 2300 Km'de. Rodaj kurallara uygun yapıldı.
Boy 1,71 Ağırlığım ise 68 Kg.

https://www.youtube.com/watch?v=H7VNdEqgtJE şu tarz küçük bir çalışma yaptık, yorumlarınızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar