Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu zincir sesiyle ilgili bi arkadaşımız daha yazmıştı. Ama sonra ne oldu bitti bilmiyoruz. Sanırım böyle bir sıkıntı 2. Kez dinlendiriliyor. Zincir yağı varsa bence bir servise gitmekte fayda var.

Arkadaslar resmi attigim yerden cok basit bir zincir sesi geliyor 40 50 km hizla giderken rahatsiz eden bir ses hizlaninca motor sesinden duyulmuyor normal mi ? Ayni sikintiyi yasayan arkadaslarim varmi

[url]http://i.hizliresim.com/0qmNgR.jpg[/url]

Zincir sesi geliyor hocam bu motor için genel bir durum özellikle arabaların arasından geçerken veya sol tarafı duvarla çevrili bir bölünmüş yolda seyrederken bariz farkediliyor alışmak lazım :)

Evet zincir sesi genel bir durumsa sknti yok aynen kapali alanlarda daha cok duyuyorum tesekkurler ilk motorum ama sanki yillatdir benim hic yabancilik cekmedim anlatilan kadar varmiymis ..Var ;)

Değerli dostlar size bir şey sormak istiyorum. Bugun 1000 Bakımı yaptırdım. Kardeşler Yamaha'da bidaha ki bakımı sordum bi eleman 3000 km de bir dedi diğeri 5.000 km de bir dedi kendi içlerinde bile çelişki mevcut bilgi sahibi olan bir arkadaşım bilgi verirse çok sevinirim. Ona göre bende Yamaha servisine uğrayayım. Şimdiden teşekkürler.

Şükür kavuşturana yahu. Uzun ve metânetli bir bekleyişin ardından bende teslim aldım R25'imi. Tüm kullanıcılara kazasız belasız sürüşler, almayı düşünen heves eden herkese de Allah nasip etsin dileklerimi sunar hepinizi selamlarım ;)

Arkadaslar resmi attigim yerden cok basit bir zincir sesi geliyor 40 50 km hizla giderken rahatsiz eden bir ses hizlaninca motor sesinden duyulmuyor normal mi ? Ayni sikintiyi yasayan arkadaslarim varmi

[url]http://i.hizliresim.com/0qmNgR.jpg[/url]

Bu zincir sesiyle ilgili bi arkadaşımız daha yazmıştı. Ama sonra ne oldu bitti bilmiyoruz. Sanırım böyle bir sıkıntı 2. Kez dinlendiriliyor. Zincir yağı varsa bence bir servise gitmekte fayda var.

Biliyordum yahu, demek benden başka duyan da olmuş. r25'li Yousuffer ile Riva'ya giderken arkada olduğum zamanlar sesi duyuyordum. Hatta ilk durduğumuzda zinciri yağlamadın mı sen diye sormuştum. Facebook grubunda bir arkadaş da bahsetmiş. Zincir bol olur da dişliye oturmaya çalışır gibi bir ses vardı. Sürekli değil ama arada böyle bir ses yapıyor demek ki. Bakalım başka duyan olacak mı.

O zincir sesi gelen kisi bendim, servise gittigimde hic bir sikinti yok dediler, bende onumden gecen her motoru dinledim nerdeyse her motordan geliyor ayni ses, sonuc olarak metal bir parca metal bir parcaya baski uygulayarak hareket ettiriyor gayet normal ses cikmasi kafaya takmaniza gerek yok, tekeriniz duz bassin :)

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
Merhaba arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum .. Buluşma , çay v.s olursa katılmak isterim .... ayrıca egzoz takanlar var mı ? birde farları otomobil farları gibi yapmak istiyorum her ikisi yansın , uzun far açtığımda her ikisinde açılsın anlatabilmişimdir umarım konuyla ilgili fikirlere açığım . Kuyruk iptali yaptım ben çok beğendim resimleri ilk fırsatta paylaşırım sevgilerimle ... Hayırlı Cumalar ....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum .. Buluşma , çay v.s olursa katılmak isterim .... ayrıca egzoz takanlar var mı ? birde farları otomobil farları gibi yapmak istiyorum her ikisi yansın , uzun far açtığımda her ikisinde açılsın anlatabilmişimdir umarım konuyla ilgili fikirlere açığım . Kuyruk iptali yaptım ben çok beğendim resimleri ilk fırsatta paylaşırım sevgilerimle ... Hayırlı Cumalar ....

Uzunları yakınca zaten 2 farda yanıyor ne istediiğinizi anlamadım? Bu arada bende ön frenden cızz cızz diye bir ses geliyor c.tesi bi kardeşler yamaha ya sorucam bu durumu

Motosikleti
arabalardaki sistemin aynısı olarak düşün ... balata spreyi ile temizle bence araya taş çakıl sıkışmış olabilir

Siz kısa yakıncada 2 lamba yansın istiyorsunuz sanırım. Yapılır heralde zor değildir. Yarın bakıcam fren balatasına

Arkadaslar koruma takozu olarak hangi urun daha saglikli motolizin satisa sundugu urunu kullanana varmi daha cok hosuma gitti ama kisa sanirim diger urun bi dusme esnasinda daha iyimi korur sizce ne onerirsiniz..

Motolizdeki ürün sanırım yamahanın ürettiği, aydın kardeşlerin üretimi farklı yamaha markasına uygun ama özel yapım. Ben motolizden alıcam yarın onu takıcam.

Motosikleti
ben motolizden aldım görsel olarak sanki r25 orjinal parçası gibi duruyor çok şık ve daha güzel ama seninde dediğin gibi kısa buluyorum. Tabi şunuda bilmek gerekir uzun olması avantajmıdır :)

Son düzenleme:
Mantiken dusus esnasinda ki allah kimseye gostermesin uzin olan grenajin yere degmemsimi saglayarak islevini goricek ama motolizin sunmus oldugu urunbencede cok basarili sekil olarak ama sanirim motor yan duserse zemine grenajdan sonra drgicekmis gibi degilmi ?

uzun olması bence avantaj değil, sert düşüşlerde takla bile attırabilir Allah muafaza..

İnşallah benimde olur.. Bende zevkle biner inerim.. Alırsam ilk motorum olacak toplam sizce maliyet ne kadar olur yani ruhsat+plaka+mont kask grenaj kaldırma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar