Arkadaşlar,
Motorumu bu hafta aldım,henüz çok fazla kullanma şansım olmadı,biraz km yaptıktan sonra sizinle deneyimlerimi paylaşırım.
Hepinize kazasız sürüşler.
Arkadaşlar,
Motorumu bu hafta aldım,henüz çok fazla kullanma şansım olmadı,biraz km yaptıktan sonra sizinle deneyimlerimi paylaşırım.
Hepinize kazasız sürüşler.
merhabalar arkadaşlar adım kamill uzun zamandır siteyi takip ediyorum yazıları paylaşılanları okumaya çalışıyorum çok güzel bir site bi türlü üyeliğimi etkinleştiremedim ancak yazıyorum, mümkünse bu yzf r125 hakkında bilgisi olan artıları eksileri a dan z ye kadar bizleri aydınlatmak isterler mi acaba ?
saygılar
Sadece Görüntü ; baska hiçbirşeyi yok... :farao:
en hoşuma gitmeyen renk beyazdı ama yanına gidince aşık oldum artık bende bir beyaz yzf sahibiyim
Yakışmış sarışına sarı yzf :mrgreen:
![]()
ben honda kullanıyorum yzf ıle karsılastrıdıgımda yzf cok faha kalıtelı mesela honda cbr 125 de gıdon ıscılıgı cok kotu dıgıtal gosterge guzel ama yzf nın yanına yaklasamaz yzf nın kotu yanı ıse gereksız pahalı fıyatı ve 2.elı pek yok satma ıcın cok ugrasırsınız
41 hp'lik bir nexus 500'den bu makinaya gecsem ne gibi eksiklikler hissederim. Kullanici arkadaslar yorumlarini yazabilirler mi?