Km orjinal ise fiyat oldukça iyi. Grenajda ufak tefek çizikler varmış, onları sıkıntı yapma. Yalnız kazası olup olmadığına dair tramer kaydını sorgula derim. Temiz ise alırsın. Gittiğin yerde de mutlaka motorcuya göster, motorun sesini vs dinlesin, baksın.. O da onaylarsa tamamdır. Söze fazla güvenmemek lazım. Birde garanti kitapcığı olması lazım. Servise ne zaman götürmüş, hangi tarihlerde kaç km bakımı yapılmış ona bak. Mesela adam mart ayında 7.000 km bakımını yaptırmıştır, şimdi motor 8.000 km de.. Burada bir çelişki oluşur. Az yakan bir motor, genelde millet sürekli gezer ve km yapar. Ben 1.5 yıl yzf kullandım. 31.000 km yol yaptım. Km ile oynanmışmı az çok anlaşılır. Tabi adam servise götürmemişse güç olur anlamak. O zaman da lastik ne kadar yemiş vs bakarak anlarsın. Direksiyon topuzu, ayaklıklar, fren, vites gibi manetlerin uçlarına bak.. Kaza yapıp yapmadığı da belli olur.. Genelde düşünce sürtünmeden dolayı tahriş oluyor. Vs vs.. Kız alsam bu kadar uğraşmam ama motor başkadır.