- Konu Yazar
yorumlar için çok teşekkürler.
yaklaşık 20 kişilik whatsap gurubumuz var yzf r125 e özel.
özellikle altın elbiseli adam hakkında yapmış olduğum yorum yzf r125 kullanıcıları arasında geçen yanlış anlaşılmaydı.
başlangıç motoru olmaz, kelimesini izah etmekti. ettiğimide düşünüyorum
alacak arkadaşların soruları,
başlangıç motoru olur mu?
cbr den hızlı mı
boyum kısa yetişebilir miyim
grenaj fiyatları vs vs.
genelde bu sorular soruluyordu bende cevapladığımı düşünüyorum.
eleştiriye açık olduğumdan yaptığınız her yorumu değerlendiriyorum
teşekkürler
son olarakta,
bu işi professonel olarak kesinlikle yapmayı hedeflemiyorum. tabiki kendimi geliştiririm ama, bu işten para kazanmayı veya vlogger olmayı vs. hedeflemiyorum. sadece insanlara kendi bindiğim motosikletimi tanıtmak istedim.
alacak insanlar neden tercih etmeli veya neden tercih etmemeli diye, bir kaç fikir verdim.
alacak arkadaşa eminim ki bu video etkili olur. en azından, internetten şunları öğrendim diyebilirler.
tekrar teşekkürler
yaklaşık 20 kişilik whatsap gurubumuz var yzf r125 e özel.
özellikle altın elbiseli adam hakkında yapmış olduğum yorum yzf r125 kullanıcıları arasında geçen yanlış anlaşılmaydı.
başlangıç motoru olmaz, kelimesini izah etmekti. ettiğimide düşünüyorum
alacak arkadaşların soruları,
başlangıç motoru olur mu?
cbr den hızlı mı
boyum kısa yetişebilir miyim
grenaj fiyatları vs vs.
genelde bu sorular soruluyordu bende cevapladığımı düşünüyorum.
eleştiriye açık olduğumdan yaptığınız her yorumu değerlendiriyorum
teşekkürler
son olarakta,
bu işi professonel olarak kesinlikle yapmayı hedeflemiyorum. tabiki kendimi geliştiririm ama, bu işten para kazanmayı veya vlogger olmayı vs. hedeflemiyorum. sadece insanlara kendi bindiğim motosikletimi tanıtmak istedim.
alacak insanlar neden tercih etmeli veya neden tercih etmemeli diye, bir kaç fikir verdim.
alacak arkadaşa eminim ki bu video etkili olur. en azından, internetten şunları öğrendim diyebilirler.
tekrar teşekkürler