Öyle amatörsünki bir videoyu ekleyemedin bravo ayakta alkışlıyorum kardeşim.Olmadı gene başaramadın

Olmuyorsa fazla zorlama bence boşver .Yzf yi bize tanıtsan ne olacak.12.800 liste fiyatıyla 125 cc kimse binmez sanırım .Hakikaten 125 cc 12.800 mi şimdi yuha lan demezmi insan yamaha neyi hedefliyor bu sene 125 clasmanında fakir türkiyede 10000 motosiklet satmayımı ehehe
edit: sonunda videoyun yayınlamışsın bravo kardeşim
arkadaş zaten profesyonel olduğunu iddia etmemiş. kendimce bir şeyler hazırladım demiş. idrak kabiliyeti olan herkes bu yönden eleştirme yapmaz zaten de neyse (!)
olmuyorsa zorlama değil, zorlasin ki daha iyisini yapsın, ki yaptı da zaten bu videosu daha iyi olmuş. insanların heveslerini kırmak , elinden hiç bir iş gelmeyen insanlar için zevktir (!)
son olarak, yamaha nin fiyatı 9,250 ve 10,250 şeklinde oldu ve 2015 fiyatı çok arttı abs den dolayı. kimse kimsenin kafasına silah dayayıp ürün satmıyor. 2. elde evet fiyat abartan tok satıcılar yok değil ama makul fiyata satan kişiler de oluyor. fiyatı abartı bulan 2. ele yönelebilir. ne hikmetse benim motoruma laf söyleyen adamlar ellerinde 2bin tl ya da üzerinde fiyatı olan telefon kullanan adamlar. sizler gibi insanlarin zihniyeti ile bakarsak 50 tl ye telefon, bin tl ye motor alalım. neyse laf uzayacak ,
herkesin kendi tercihi
adam kaliteyi sever alır. ben r25, r125ten daha ucuz olsa bile almayı düşünmüyorum. bu aşk meselesi. ben 600 cc motor fiyatına elektrikli bisiklet ya da 125 cc motor alabilirim insanların tercihlerini enayi ya da aptallık olarak görmek yerine saygı duymayı öğrenin