ben alalı 5 hafta oldu daha 360 dayım zuahaha deliriyorum rodajı bitirmek için aslında üstüne atlayıp geze geze rodajı bitiririm bir kaç günde ama ehliyet yok malum yakalanırsak kötü olur
ehliyet sınavlarının hepsimni geçtim şu anda belgelerimi bekliyorum 15 gün sonra gel al dediler sonra bide artk emniyette sıra beklicez heralde bu ay sonunda alırım diyorum şanslıysam herkes ıslatalım diyor ama ehliyet daha cebime girmedi bi girsin ıslatıcaz söz
son olarak sigorta meselesinibilen varmı bu tip motorlarda motorun tam değerini sigortalamıyorlar diye söylemişlerdi bana bu doğrumu hani bir kaza olayında masrafları kaşılamıyormu bu tip gereksiz engeller varmı bunu kasko için söylüyorum hani şöyle çalınmaya depreme yanardağa terör olaylarına karşı bi sigorta yaptıram diyorum

yukarılarda bi kardeş 600 lira istediler diyor ama başka sigorta yaptıran varmı aranızda ne kadar ödediniz?
son olarak alum kış geliyor ben rüzgarın kızının deyimiyle tatlı su motorcusu değilim hani kışında kullanırım diyorum çünkü malum az sonunda aldım motoru daha hevesimi alamadım bunun için heralde lastik enilemeli orjinal lastikler çin malı azcık fazla asılsam frene düşüyorum habire zaten geçen gün gene düştüm ıslak yolda az biraz fazla fren yaptım 3-4 metre sürüklendim bende motorda bişey yok bu lastikler pahalımı ne kadara satılyor insane abi me yi öneryor galiba yanlış hatırlamıyorsam. o markanın lastikleri ortalama ne kadar bileninz varsa ve yardımcı olarsanız çok sevinirim
herkesin yolu ve farları hep açık; iki tekeri hep yerde olsun.