Sevgili kardeşlerim (ne güzel size böyle hitap etmek, içim sıcacık oldu valla)

, ben uzun süredir yazamıyorum bu gruba, ybr 125 almaya karar verdiğimde ilk burada paylaşmıştım düşüncelerimi, sağolsun kardeşlerimden baya güzel de tavsiyeler, yardımlar almıştım. Ben de bir çok kardeşim gibi gün sayıyordum hem ehliyeti hem de motoru almak için. Hatta hem kendime hem eşime bir kask bile almıştım. Ama ne oldu ? Eşim, arkadaşlarım, ailem hepsi birlik olup, motor alma diye başımın etini yedi. Neymiş tehlikeliymiş, yaşım da geçmişmiş falan. Bir de son sınavda yani sürüş sınavından kalınca, morali sıfırladık ve gittim o hınçla araba aldım. Ama işte burada ilan ediyorum ki bütün dünyaya, iki tekere gönül vermiş olan kardeşlerimin yanındadır yüreciğim hala, hele ki onlar rüzgarın çocuklarıdır, kendini sözde güvenlik için arabalara kapatıp en fazla can kaybına yol açan, üstelik kocaman cc leri ile memleketimi petrol borcuna sokanlara inat hem çevreci hem ucuz hemde keyifli yolculukları yaşarlar. Yolunuz açık olsun kardeşlerim, bir gün ben de aranızda olacam mutlaka. Sanmayınız ki vazgeçtim hayallerimden. (Yalnız vitesli motor yerine skoter tercih edecem en azından ilk başta bilinsin, vites işi zor geldi bana, sınavdan da kaldım bu yüzden). Yolunuz açık olsun kardeşlerim. Sohbetiniz için, zaman ayırdığınız için tşk ler.
Not: Eğer trafikte bir araba sizi görünce saygı ile hemen durur, hatta yolu diğer dört tekerlere de kesip size yol verir ve hatta saygı ile size slektör atar veya kornaya basarsa, bilin ki o benimdir.