Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gerçekten bu motor çok hoşuma gitti yanılmıyorsam enjeksiyonlu ve deposuda twister dan 3 litre daha büyük,artı göstergeleride çok güzel ayrıca twister e göre göstergeler daha önde ve twister 6 vites bu 5 vites.bi sitede gördüm 3800 devirde iken hız 100 km yi gösteriyordu

YBR ve benzin konusu daha önce de açılmış ve ekonomi/performans olarak en ideal benzinin özellikle yeni kasa YBR'ler için BP 95 oktan olduğu konuşulmuştu.

not: 95 üstü oktanlı yakıtlar YBR için gereksizdir zira YBR'nin mtoru bu tür performans yakıtlarını yakacak yeterli sıkıştırma oranına sahip değildir.

pazartesi günü 2004 model ybr mi aldım mavi üstünden inemediğim için siteye şimdi fırsat bulabiliyorum ama bikaç masraf var bugun servise bıraktım;
sibob ayarı
karb.buji hava filitresi
yağ değişimi
ön takım biraz yamuk düzeltimi
km teli kopuk
akü şarz+kontrol
arka balata
birazcık masraf çıkardı:):):)ama fiyatıda ona göreydi 1750ytl ye aldım 250 ytl masraf olucak,ileri doğru topcase,tankpad,koruma demiri,h4 beyaz ampul,aynalar,zinciride değişdiricem beni artık 2-3- sene götürür tahminim:)

ewet bende öle duydum ve motoru eski halınden bile memnundum servisden çıkınce nasıl olcucak bakalım:)2 kişi 2. vitesde teke kalkıyo:)

Hayırlı olsun beyfa 2004ler daha cok beygirlimiş :) sen dene bakalım ibre kacı görecek:rendeer: Biz 112'yi gecemedik daha :D

Antalya expo centere giderken 2 kişi 105 yaptı.Ama depo kapağında sorun var.o yüzden fazla çıkamadık.
ybr için yan sanayi arka sinyal takımı aldım.dış camı çok güzel.sinyallerin boyu kısa ve daha motora arkadan bakınca daha sade duruyor :queen:

bizim km teli kopuk olduğundan honda dylan la ölçdük 2 kişi ama ben 78 arkadaşımda 80 küsür dü 95 görmüşdü

Arkadaşlar benim derdim ne sizce karbüratörü söküp temizlemedim haala temizlemem gerekiyormu?100 ü geçemiorum artık motorla
anlamadım gittti.temizlesem düzelirmi sizce.biraz önce depoyu bp fullettim çok farklı yaa valla...

ya bende bugun farkettim dızliklerimi takmadan 20metre yol bile gitmiyorum ama farkettımki dizliklerim deponun azına .... :pr: onu neyle kapatır ve önlerim

PROSECUTOR; arkadaşım o dediin den 3.500 bırak 4000 ytl lerde bulursak kaçtane bulursan bul farketmez alacam 10 - 20 - 50 .... :p

arkadaşlar aslında bencee çinli makina alıncana birazdaa zorlayıp ybr alınabilir;akıllıcada bi davranış olur...

saygılar...

ya bende bugun farkettim dızliklerimi takmadan 20metre yol bile gitmiyorum ama farkettımki dizliklerim deponun azına .... :pr: onu neyle kapatır ve önlerim

Dizliklerin depoya değen kısımlarına; yapı marketlerden alabiliceğin ve sandalye, masa gibi eşyaların parkeleri çizmesin diye ayaklarına yapıştırılan ince süngerlerden yapıştırabilirsin. İşini görecektir ;)

ya onlar sert ve yuvarlak olmuyorlarmı nokta kadar bişet benimki baya çizildi başka bi çaresi yokmu

ya onlar sert ve yuvarlak olmuyorlarmı nokta kadar bişet benimki baya çizildi başka bi çaresi yokmu

Bir yapı markete gidin bakın, çeşit çeşit boy boy olduğu gibi isterseniz sizin kesip biçebileceğiniz türden olanları da mevcut. Ayrıca sert değil olsa olsa yumuşak-sert olabilirler ama dizliklerinizden ve dizlikleriniz kadar sert değillerdir.

saolasın seni bulmuşken bi kaçda soru sorayım:):)15 dk lık bi yere gidiyorum motor acayip ısınıyor bu normalmi acaba uzun yolda bana o motor çatlarmış gibi geliyor birde zincir çıkırçıkır edip bi yere siürtüyor yada baklalardan bazılarında sorun var heralde zincir dönerken zıplayarak dönüyor :pr: :silent:

ya arkadaşlar sıfır bi YBR nin fiyatı ne kadar dır yada 2. el ybr satan warmı bu hafta içinde alacam bana bi yardımcı olurmusunuz

çin malı almak istemiyoruuuuuuuuum :D:D:D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar