kaskoyu soran arkadaşlara , ybr yi 3200 üzerinden kaskoluyor ve her türlü deprem carpma çalına klozlarınıda ilave ediyorlar. mesela atıyorum Allah göstermesin düştünüz ve aynanız kırıldı. eğer tutarı muafiyet( yani sigorta şirketi" lan bu para için banamı gelinir" demiyorsa)sınırı üzerinde ise siz servise gider yaptırır parayı ödersiniz, akabinde servisden aldığınız fatura , poliçe , ehliyet, ruhsatfotokopileri ve kazayı anlatan bir beyan ile beraber sigorta şirketinize başvurursunuz. paranız en geç 2-3 hafta içinde hesabınıza yatırılır. Boşverin kazayı filan Allah göstermez İnşallah, ama kaskonun asıl can alıcı özelliği çalınma olaylarında , malum türkiye burası beleşci arkadaş çok ve bugün en modifiyeli cbr yi 3 kişi rahatlıkla bi pikapa atıp götürebilirsiniz. ben kaskoyu sırf bunun için istiyorum fakat sigorta şirketleride bunun farkında bu yüzden birçok şirket motosiklet kaskosu ürününü bulundurmuyor, bulunduranların bazılarıda çalınma klozunu vermiyor. Çalınma klozunu verende bunun primini şişirip poliçenizi 612 milyona takdim ederim diyor. e tabi bu tutar elinizdeki cbr nin 1/5 i fiyatı. yani ÇOK PAHALIIII... neyse kafanızı şişirdim. Benim asıl sizlere danışmak istediğim, godfather gibi benimde motoru kışında kullanmak isteyişim, ancak godfather, istanbulda burası ise kayseri yani havalar birazcık daha soğuk, şimdi ne yaparız da kurtarırız bu soğuktan...yada şöyle sorayım varmı arkadaşlar bunun bir çaresi.
HAYATİ::: abicim ya sorması ayıp kaça hallettin şu despot işi A2 denilen belgeyi, burda bi kursa gittim 480 milyoncuk dedi, ya kardeşim benim b sınıfım var zaten baştan mı veriyorsunuz anasını satayım dedim. yok abi dinlemiyolar 480 diyolar. varsa ucuza alan bu aralarda fiyatı versinde kazıklanmayalım referans gösterelim sizleri.. Hadi devriniz yüksek olsun arkadaşlar