morrigan: sağol kardeş ama anneme dava açamam herhalde ama anlamadığım konu şuydu annemin anlattığına göre tabi doğar doğmaz kan grubuma bakmışlar ve arh+ çıkmış. ben seneler so:mrgreen: nra 0+ olduğumu öğrendim kötü oldum yaaa:mrgreen:
gdm: kardeş annem yanılmış olamaz die düşündüm önce gittim daha büyük bi loaborauarda ikinci tahlili yaptırdım 0rh+ çıktı gene dedim bu sefer doğrusu bu herhalde 2 tahlil yaptırdım iki tane kan grubu kartım oldu birini cüzdanıma koydum bişey olursa diye.. sağolasın...
beyfa: kardeş sağol valla ne güzel konuştun gerçi oplamda 5 kere düştüm

iyiki bişey olmadı bana yoksa herhalde burda olamazdım

hem ab rh+ güzel bi kan grubu rh faktörü tuttuğu sürece herkesten kan alabilirsin
hayati: abi bişey takıldı kafama devamlı yedek depoda gitmek bir zarar vermezmi motora hani motoru teslim aldığımda benzinsiz bırakma yedeğe çok geçmemeye çalış dediler bana hani kafama takılan şu : ana depodan yedek depoya ne kadar hızla benzin aktığınıu gördüm bu akış hızı yeterli olurmu? hani motor teklermi?
bu arada arkadaşlar laf arasında kaldı ehliyet belgelerimi aldım yarın bi işim olmazsa emniyete gidecem artık heralde ordada 1 hafta beklerim