Merhaba arkadaslar bende onumuzdeki zamanlarda ybr dusunuyorum ancak ybr ile esd arasinda ne fark var? Sitesinde bulunan hangisi acaba? Kesinlikle sifir alicam motoru ankarada nerden alsam? Ayrica son zamanlarda alanlar kaca aldi bu motoru? Birde 2015 model de bir degisiklik varmi acaba iyi forumlar
Yeni kasanın ismi Esd. Eski ve yeni kasa arasında çok küçük farklar var. Eski kasa birazcık daha güçlü, bunun yanında birazcık daha fazla yakıyor.
Motor bloğu aynı, katalitik ve Esd'ye takılan Mikuni karbüratör yüzünden böyle bir fark oluşuyor.
Sıfır alacağın için mecburen Esd alman gerekecek. Çünkü eski kasa üretilmiyor artık.
2015 modeli ile ilgili çeşitli söylentiler var. Muhtemelen kasa aynı olacak. Tek farkı enjeksiyon ilave edecekler.
Son zamdan sonra fiyatı bayağı yükseldi. 5500 lira civarında. En son alan iki arkadaş; 2014 modelleri 4700 lira civarına aldıklarını yazmışlardı.
Ankara'da nereden alacağın konusunda hiç fikrim yok. Zaten Yamaha yetkili satıcısı birkaç tanedir. Öyle her yerde bulamazsın.
Cevap biraz gecikebilir ama (gözden kaçmadığı sürece) mutlaka gelir. Başka sorun olursa, biz buradayız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
Değişiklik yok,sitesinde boora arkadaşımızın paylaştığı resimdeki ybrden var.
Ankara konusunu bilemiyorum
Uğur; ben daha erken yazdım ama o kadar uzun yazmışım ki, sen arada cevap bile vermişsin.