Tvs kullanmadim ama safkan cinli cg kullandim titresimden aynalar felan gozukmezdi anahtar kontak bolgesifelan sallanirdi ama beni rahatsiz rtmezdi ybr esd ise sayaklarda ve selede titresim var rahatsiz ediyor ince bir titresim var
Aynadaki yansımayı göremeyecek ve kontaktaki anahtarlık dans edecek kadar çok olan titreşim rahatsız etmiyordu da, Ybr'nin ufak gıdıklaması mı rahatsız etti?

Evet Ybr'de de hafif bir titreşim var. Bunu kimse inkar etmiyor. Ancak bu titreşim ne aynadaki yansımayı bozacak kadar, ne el, ayak veya popo uyuşturacak kadar, ne de yolda parçasını dökecek kadar değil.
Ben 4 adet Çin malı motosiklet sahibi oldum. Daha fazla titremesin diye sürekli çok düşük devirde kullanırdım.
Ybr güçsüz diyebilirsin, çirkin diyebilirsin, son hızı düşük diyebilirsin (bence bunların hiç biri değil

) ama titreşiminden rahatsız oldum dersen, bence haksızlık etmiş olursun.
Asıl konfor farkı uzun süreli sürüşlerde olur. Yarım saatten fazla titreşimli herhangi bir motosiklet sür. Sonra Ybr'yle aynı sürede bir mesafe yap. Titreşim denen şeyin ne olduğunu anlayacaksın.
