Arkadaşlar motora başlayıp başlangıç olarak ybr 125 alıp sonra cbr 250 r a geçmeyi düşünüyorum
Boyum 1.60 bu boyla 2 moturda kullanabilir miyim ?
Kullanırsın tabi fazla sıkıntı olmaz, tam basamasan da ayak ucuyla basarsın, boyun uzun olsada ilk alışırken zor geliyor biraz sonra hemen alışıyorsun. Zaten bu tür çoğu motorun yükseklikleri arasında fazla fark yoktur.
Zincir olayı çözüldü arkadaşlar. Arka dişli göbeğinin rulmanı dağılmış. Hafif hafif yalpa atıyodu dişli. Haliyle zincirde devamlı yalpa attığından dayanmıyomuş. Arka dişli göbeğini değiştim. 15tl birşeymiş. Şimdi Yalpalama bitti, umarım bidaha yaşamam zincir sorununu.
https://www.rialli.com/products/0/5318-rialli-arka-gobek-celik-jant-rulmanli-ybr-125-ms46/
Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
ben de 2 hafta önce 2011 model bir ybr 125 aldım
ilk motorum mondial 100 MFH idi.
gayet güzel ve titreşimsiz bir motorsikletmondial 50km/s hızda başlıyodu zangırdamaya.
öyle pek hız meraklısı falan değilim ama tek başıma 100 yapıyor motor 63 kiloyum. eğer abanırsam falan 110 yapıyor maksimum düz yolda.
sizce normal mi bu ? bu motorla 150 yapma gibi bi derdim yok sadece motorun ciğerinde sorun var mıdır diye soruyorum![]()
Hayırlı olsun öcelikle.
Motorun ciğerlidüzde gideceği odur daha gitmez
![]()
YAMAHA YBR 125 ESD motosikletim için lastik almak istiyorum. Kafamı karıştırıyor bu lastikler. Kararsız Kaldım.
Pirelli MT65 serisimi
Pirelli DURA TRACTİON serimi
Michelin Pilot Street serimi
Lastiklerin arasında fiyat farkı yok . Yalnızca rica ediyorum Bu lastikleri kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Ben prelli dura traction almaya gittim, michelin pilot street aldım çıktım,
Pirelli dura traction 2011 çıkışlı imiş vazgeçtim almaktan, ayrıca nette cross lastiği gibi janjanlı gözüküyor, yakınen görünce o resimler biraz abartılı imiş bunu gördüm,
michelin pilot street asfalt lastiği, cakıllı yolda çabuk deforme olur diye düşünüyorum, aynı şekilde arazide de, hamuru yumuşak bir lastik, arazide temiz yerlerden gecmede fayda var, yol tutuşu güzel
Arkadaşlar merhaba, bende dün YBR 125 alarak Motosiklet kullanıcısı oldum. ilk motorum, Arabadan sonra acayip geliyor motor sürmek. Eğer mümkünse deneyimli arkadaşlara bazı sorularım var. 1- Rodajda kaç devirin üzerine çıkmamam gerekiyor. 2- Kask camı buğulanmasını nasıl engelleyeceğim. 3- YBR 125 üzerindeki lastikleri değiştireyimmi, değiştirirsem ne taktırayım. 4- Bizim motorun normal devri ne olmalı (mesela arabada 2500-3500 arası kullanın derler ya)
Saygılar-Sevgiler
anlaşılan para yine micheline nasip olacaktoprak yola biraz sık girmeme rağmen 2 yıldır kullanıyorum yaklaşık 20000km,ancak aşındırdım.sporty yerine street olacak galiba,daha iyi daha dişli görünüyor.
Arkadaşlar merhaba, bende dün YBR 125 alarak Motosiklet kullanıcısı oldum. ilk motorum, Arabadan sonra acayip geliyor motor sürmek. Eğer mümkünse deneyimli arkadaşlara bazı sorularım var. 1- Rodajda kaç devirin üzerine çıkmamam gerekiyor. 2- Kask camı buğulanmasını nasıl engelleyeceğim. 3- YBR 125 üzerindeki lastikleri değiştireyimmi, değiştirirsem ne taktırayım. 4- Bizim motorun normal devri ne olmalı (mesela arabada 2500-3500 arası kullanın derler ya)
Saygılar-Sevgiler