peki lastiklerin üzerinde yazıyor mu ?52-53 hafta diye? ,
yazıyor evet
peki lastiklerin üzerinde yazıyor mu ?52-53 hafta diye? ,
herkese selamlar..
yaşım 18 ybr 125 esd sahibiyim.. istanbulda oturuyorum.. istanbulda oturan ybr 125 esd kullanıcıları ile tanışabiliriz..
motosikletime uzun tur camı taktırmak istiyorum fakat olumlu yaklaşan var olumsuz yaklaşan var.. bunun hakkında tecrübesi olan fikirlerini ve görüşlerini beyan etmek isteyenler varsa buyursunlar çünkü ortada kaldım.. kimler uzun camlı kullanıyor neden? kimler orjinal camla devam ediyor neden ?
burası istanbul bazen bi çıkıyosun günde 60 - 70 km yol yapıyorsun.. rüzgar çok etkiliyor.. taktırma diyenler motorun virajları dönerken uzun camın rüzgarla alakalı denge kaybı olabilir falan dediler? biraz tırstım..
Arkadaşlar nasıl bi ülkedeyiz hayla anlamış degilim yaa koskoca antalya 12-15 tane michelin bayisi var bunların sadece 1 tanesi motor lastigi takıyormuş ve ondada eski lastik var taa 2011 ocak aynın lastigi var yok böyle bişey ya lastikl gelmicek diyor ililaha bunu taktırıcan diyorlar bide takmıyorum lan diyip bastım cıktım tüm michelin leri gezdim ama malesef hiçbirinde yok en son gittigim michelin bayisinde iyi bi adam cıktı boşuna arayıp durma varsa ilk gittigim yeri tarif etti başka hiç bir yerde michelin bulamazsın dedi dogruda söylüyor cünkü hepsini gezdim akşama kadar yagmurun altında sabahtan beri lastik aradım sinir oldum neese konumuza gelelim şimdi kargo ile istanbuldan getirticem güvenli bilgidiniz bi site varmı ? alışveriş yapabilcegim?
bi çok yer var ama, hemen hemen fiyatlar aynı.. çok kafanı takma, çok ucuz bulamazsın.. michelen alıyorsan parayı dert etme.. pirelli falan bak.. ayrıca en kaliteli ve dürüst adres feyizoğlu dur
anes motor da var pirelli
abi seninki pirelliydi nasıl memnun musun bende alacam memnunsan
evet arkadaşlar ybr min zinciri çok bollaşmıştı o-ringli zincir dişli seti aldım ve repsol 10-40 yağ koydum motor kullanma zevkim arttı repsol 10-40 tavsiye ederim daha önce 15-50 koymuştuk ısınınca vitesler zor geçiyordu
prellinin dura tractıon modelini öneririm. Fatihteki mt 65. Aynısından 2005 titanda var, beğenmiyorum. Yol tutuşu (her şartta) dura tractıon modelinin yarısı kadar bana göre. Dura yı öneririm :cat: