müşürün ufak bir ayar olması gerekiyormuş proplem çözüldü,sıfır güvenerek aldığım motorda basit birşeyde olsa sorun olması baya canımı sıkmıştıarkadaşlar dün aldığım motorumda firen lanbalrı yanmıyor ön arka ikiside yakmıyor,yoksa ybr de firen lanbasıyokmu:cyclopsan
Gene ybr alacaksan bildiğin motoru neden satmaya uğraşır ki insan
Benim birde kafa mı kurcalayan bi model de pcx 125 var eğer pcx 150 gelirse ybr yi satıp onu da alabilirim yoksa ybr ile yola devam
Merhabalar arkadaşlar, elimde ybr 125 2012 model motosikletimin çıkma orjinal karbüratörü (enjeksiyonlu) ve 125 cc orjinal pistonu var ve satılık. İlgilenmek isteyen arkadaşlar öm atabilir veya 0 553 214 50 85 numarasından ulaşabilir Antalyada oturuyorum. Düz karbüratör taktım ve 150cc yaptım ben pistonumu.
Kardeş scotterı hiç tavsiye etmem çok sorunlu yakıtı desen çok fazla her ne kadar enjeksiyonuda olsa onun o kadar para vericegine cbr125
tavsiye ederim.
şu lafına katılıyorum cbr125 ne o ,neye benziyor yalandan bir makinaarkadaşım ben senin yaşını bilmem ama sen yanlış adama yanlış tavsiye veriyorsun ben alacak olsam ne işim cbr125 le gider cbr 250 alırım ama benim tarzım değil çünkü o tavsiye ettiğin modellerin bi tarzı yok ss desen değil sportuning değil cummuter değil honda kafasına göre yapmış yollamış :farao:
benim alacağım motor da yakıt az olacak yakışıklı olacak titreşim olmayacak yağ yakmayacak teknolojisi de en önde olacak eğer ybr yi satarsam alacağım 125cc pcx olur en azından tarz sahibi ve benim istediğim bütün özelliklere sahip
honda sevmem ama pcx ve nc700 ler nazarımda 10 numara motor:cat:
arkadaşlar yarın michelin lastik takıcam lastik hakkında bilgi verebilr msiniz? ybr ye uygun michelin pilot sporty lastik desem verirlermi? nasıl iyimidir ? kaç para 1 takım lastik yani ön arka? bilgi verir msiniz?
esd ye yeni renkhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-emsalsiz-pastel-mavi-ybr-125-esd-tek-olmak-isteyenlere-ozel-112332134/detay
Fatih abi ybryle devam et bence 10 tane 0 km honda gelse yine de senin ybrnin eline su dökemez.Gene ybr alacaksan bildiğin motoru neden satmaya uğraşır ki insan
Benim birde kafa mı kurcalayan bi model de pcx 125 var eğer pcx 150 gelirse ybr yi satıp onu da alabilirim yoksa ybr ile yola devam
bende şans hiç yokturilk defa ybr lastigi söken bi adama denk gelirim flaan
bi sorayım dediydim bakalım antalyadaki michelin bayilerini gezicem yarın fiyatı kafama yatan olursa takıcam olmazsa kargo ile netten alıcamda şiparişi yarın versem cumartesi elime gecermi nettten şiparişi versem