koray al bi ybr.... sineksavar cbf e bulaşma...
ramo cbf 500 yaw.
ybr 125 lerde 2012 lerde sıkıntı var galiba
çevremde hep şikayetçi var
koray al bi ybr.... sineksavar cbf e bulaşma...
sedat bende böyle birşey düşünüyorum ama ybr yi verip alacağım bu yıl muğla yı gezdim 2013 te de antalya yı gezip uzun yol maceralarıma son vereceğim bundan bi tane alıp kızımı da artçı alıp karusu kerpe cebeci gezeceğimKankaaamm bu saatten sonra sana bagajlı ekonomik ve kıvrak bi motr lazım uzun süren araştırmalar sonunda sana uygun motoru buldum malum evli adamsın fiyat ve yakıt ekonomiside senin için gerekli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kacirilmiyacak-firsat-hizmet-sektorune-cygnus-l-105793261/detay
Böyle bi aletle yıllara yollara meydan okursun kışın ayakların ıslanmaz yazın pikniğe giderken arkayı fullersin :mrgreen:kışın kullanmak için bende düşünüyorum böyle birşey önce maviciği satmam lazım
kanka cbf ye bakamadık, senin olman şart bu konuda..
benim burada tanıdık var ama birincisi gelmez ikincisi adam motoru izmite getirtmez.. sensiz olmaz yani..
kafam tekrar ybr ye gidiyor ... sağlam az yakan bize hitap etmiş oluyor..
---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
bu 2012 model esd kullanan arkadaşlar, motor boşta iken ani gaz açınca devir kesiyor mu?
zannetmem o kadar yakacağını normal kullanımda fakat sürekli son gaz kullanılırsa yakar 3 ü bilem göreceğini düşünüyorum 50-60 km hızlarda kullanılırsa 2.5 litre yakar 100 cc sonuçta ben zaten şehir içi özelliklede kışın kullanacağım için gayet güzel uzun yol motorumda var neyleyim gerisini :mrgreen: bu motor olursa evdekilerin bile işine yarayabilir..sedat bende böyle birşey düşünüyorum ama ybr yi verip alacağım bu yıl muğla yı gezdim 2013 te de antalya yı gezip uzun yol maceralarıma son vereceğim bundan bi tane alıp kızımı da artçı alıp karusu kerpe cebeci gezeceğim
acaba yakıtı nasıl 2.7 den faz yakıyorsa bana gelmez
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
kanka sen merak etme o motoru almak istiyorsan gider bakarız ben usta da ayarlarım sen merak etme şu yılbaşı geçsin ilk önce ona bakmaya gideceğiz gitmeyenin motoru cır cır olsun![]()
KANKA o boya yı nasıl gördün bilmiyorum
ama aklında bi şüphe kalacaksa hiç bakma benden demesi
Arkadaşlar motor alıcam fakat bir konuda kararsız kaldım ybr nin yağ yakdığı söyleniyor bu konuda birşeyler söyleyebilirmisiniz birde rüzgara karşı duruşu nedir?Rüzgar motoru çok yoruyormu (hız yapıldığında karşı ruzgar).. ?
Sen bi daha ybr 125 alırsan ben satıcam aga aha herkes şahit.. adam ybr den inip ybr ye biniyor ya ben o hatayı yaptım 5 ay zor dayandım :queen: cimrilik yapma ver parayı evlendin işte daha ne istiyon bide motorun olsun gül gibi geçin git...sus la pis pelûş.....
ybr den iyi motor mu var, neden almayım....daha öncede aldım şimdide alırım![]()