gunaydn cumaya ne kaldı surda
günaydın kanka getiriyonmu cumaya motoru
çift i sıfır alırsan 300 ile 400 arasıbunların sıfırları kaç para fatih abi ?![]()
breton al ne cup u gazı saldnmı one atıo kendnı. Kanka motor cok kart o zaman a glıyor ıste
çift i sıfır alırsan 300 ile 400 arası
paraya sıkışmıştım o an ondan, farklı şeyler derken farklı marka ve ya modeller işte..10 de ne olmadıda sattın farklı drken? Nasıl bıseyler
sağlam parça iyi fiyat bence pahalı değil motosiklet ölmez gezmeyle o kadar sağlam yani:cat:400 tlye jant mı olur be bide ucuz diyolar ybrye orjinal parçaları baya iyi fiyatlı sanırsam :queen:
aşaği konumda normal yukarı konumda yedek depo...aşağida duracak yani..beyler hepinize iyiakşamlar.uzun zamandır takipteyim bugüne nasipmiş üye olmak 2011 cryptonum vardı 6000km tık demeden bindim ve sattım.şimdi 2011 ybr aldım.miclen lastik taktım 230 tlye.o biçim oldu motor.fakat bugün bayağı ittim motoru.yedek depo işini anlamadım ok yönü nasıl olmalı.tşk
beyler hepinize iyiakşamlar.uzun zamandır takipteyim bugüne nasipmiş üye olmak 2011 cryptonum vardı 6000km tık demeden bindim ve sattım.şimdi 2011 ybr aldım.miclen lastik taktım 230 tlye.o biçim oldu motor.fakat bugün bayağı ittim motoru.yedek depo işini anlamadım ok yönü nasıl olmalı.tşk