Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar günaydın.

motoruma branda almayı düşünüyorum. Malum kış geliyor.
Biraz araştırma yapayım dedim. O kadar çok çeşit var ki hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim.
Aranızda kullananlar var mı? önerileriniz neler?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

bide hangi beden almamız gerekiyor bu dalgayı?

breton al ne cup u gazı saldnmı one atıo kendnı. Kanka motor cok kart o zaman a glıyor ıste

heh oyle de o zaman oyle yaznca bynmednde sattın gbı olmus.ne dym hayırlı olsun ama cbf bkma apache bk.

beyler hepinize iyiakşamlar.uzun zamandır takipteyim bugüne nasipmiş üye olmak 2011 cryptonum vardı 6000km tık demeden bindim ve sattım.şimdi 2011 ybr aldım.miclen lastik taktım 230 tlye.o biçim oldu motor.fakat bugün bayağı ittim motoru.yedek depo işini anlamadım ok yönü nasıl olmalı.tşk

beyler hepinize iyiakşamlar.uzun zamandır takipteyim bugüne nasipmiş üye olmak 2011 cryptonum vardı 6000km tık demeden bindim ve sattım.şimdi 2011 ybr aldım.miclen lastik taktım 230 tlye.o biçim oldu motor.fakat bugün bayağı ittim motoru.yedek depo işini anlamadım ok yönü nasıl olmalı.tşk
aşaği konumda normal yukarı konumda yedek depo...aşağida duracak yani..

ok yönü aşağıdaysa normal depo benzini alır...180 derece yukarıda ise yedek depodan alır.... eğer 90 derece motorun öne bakan kısmına alırsan oku bu sefer depodan hiç bişekilde benzin almaz...

kapatırsın... mesela uzun bir süre motoru kullanmayacaksan deneyebilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar