Sana pahalıya patlar :queen:sedat seninle cantları takas edelim mi?
vuruk kırık şişme vs yok sadece 5 kollu cant istediğimden dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
9 bin devire kadar çıkmasını bekleme 7 bin7.5 devir arası vitesleri değiştir.. şu anki kullanış şekline göre biraz devirli kullanıyorsunslm arkadaslar su anda benım kılometre 1300 oldu ama hala benzını fazla yakıyo 1000 km rodajı bıtırdıkten sonra vıtes gecıslerını 8000-9000 devırde yapıyorum 300 km sonunda benzın bıtıyor bu normal bıseymı yoksa ben devırı cokmu yuksek tuttugumdan yakıt sarfıyatı cok oluyo bana yardımcı olursanız sevınırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
daha motoru yeni almadın mı ne zinciri yahu...Beyler motorun zincirinden ses geliyor.Zincir almayı düşünüyorum bana bir site önerin veya direk linkini yollayabilirmisiniz buradan. şimdiden teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Göstergede kesinlikle pazarlık yapmam kanka 100 liraya çin malını veriyorlar..Esd göstergesi bırakta o kadar etsin yaniriallideki orjinal değil... çin haricinde sattığı mallara diyor galiba...
sedat ın göstergeyi pazarlıkla al.. yeni tip.. sedat a para verin sele gidon ön far fark etmez....