Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sedat seninle cantları takas edelim mi?
vuruk kırık şişme vs yok sadece 5 kollu cant istediğimden dolayı
Sana pahalıya patlar :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

slm arkadaslar su anda benım kılometre 1300 oldu ama hala benzını fazla yakıyo 1000 km rodajı bıtırdıkten sonra vıtes gecıslerını 8000-9000 devırde yapıyorum 300 km sonunda benzın bıtıyor bu normal bıseymı yoksa ben devırı cokmu yuksek tuttugumdan yakıt sarfıyatı cok oluyo bana yardımcı olursanız sevınırım...
9 bin devire kadar çıkmasını bekleme 7 bin7.5 devir arası vitesleri değiştir.. şu anki kullanış şekline göre biraz devirli kullanıyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

Beyler motorun zincirinden ses geliyor.Zincir almayı düşünüyorum bana bir site önerin veya direk linkini yollayabilirmisiniz buradan. şimdiden teşekkürler..
daha motoru yeni almadın mı ne zinciri yahu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

riallideki orjinal değil... çin haricinde sattığı mallara diyor galiba...

sedat ın göstergeyi pazarlıkla al.. yeni tip.. sedat a para verin sele gidon ön far fark etmez....
Göstergede kesinlikle pazarlık yapmam kanka 100 liraya çin malını veriyorlar..Esd göstergesi bırakta o kadar etsin yani :) Aynen dediğin gibi parayi basan yedek parçayı kapar :p

Arkadaslar, benim ybr 85-90 basiyor, 100e nasil cikartabilirim? buji yeni taktim ngp iridyum, castrol yag, yeni hava filtresi var. motor 20000km civarinda, motor 2006. sibob ayari yapildi.
Karburator temizlendi, conta degisti. Ayar yapildi. Daha ne yapabilirim?

F54

:) fatih abi denenmiş bişeyler görmeden olurmu :) sen de ne buluyon 5 kolda anlamadımki nesi var 3 kolun :queen:
abicim sıkıntısı yok ben görünüme çok önem veririm bence 5 kol daha şık duruyor hee ama üzerine 100 tl den fazla da vermem yoksa benim cantlarda sıkıntı yok tubeless te oluyor yani öyle kullanıyorum:cat:
iila değişecem diye bir şey yok

abicim sıkıntısı yok ben görünüme çok önem veririm bence 5 kol daha şık duruyor hee ama üzerine 100 tl den fazla da vermem yoksa benim cantlarda sıkıntı yok tubeless te oluyor yani öyle kullanıyorum:cat:
iila değişecem diye bir şey yok

bunların sıfırları kaç para fatih abi ? :)

bugün ybrniz için neler yaptınız?

ben 3-4 saatimi moturuma ayırdım. yemini çok yiyor, hız yapamıyor ama o benim kırmızı eşşeğim. bakımsız bırakmam.

özet olarak; gösterge üzerindeki xenon ve sis lambalarının düğmelerini sağ ve sol kütüğe taşıdım ve elektrik tesisatını izolasyon bandı ve silikonla elden geçirdim. malum, kış yaklaşıyor...

yapmayı düşünen varsa resimlerde ayrıntılı açıklama mevcut.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151141733476382.468796.620206381&type=3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar