Lastikleri değiştirmeli miyim?

Motosikleti
Tvs Jüpiter 125
Öncelikle motosiklet camiasında yeni olduğumu belirtmeliyim. Geçen gün motosikletimle yokuş yukarı çıkarken bir dut ağacının azizliğine uğradım ve kaygan yolda bir anda teker patenaj çekmeye başladı ve düştüm. Motorsikletim 2024 model Jüpiter 125 ve kilometrem ise 5 bin civarında. Sizce lastiklerini değiştirmeli miyim?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Öncelikle motosiklet camiasında yeni olduğumu belirtmeliyim. Geçen gün motosikletimle yokuş yukarı çıkarken bir dut ağacının azizliğine uğradım ve kaygan yolda bir anda teker patenaj çekmeye başladı ve düştüm. Motorsikletim 2024 model Jüpiter 125 ve kilometrem ise 5 bin civarında. Sizce lastiklerini değiştirmeli miyim?
İmkan varsa hemen yoksa en kısa zamanda değiştirin derim.

Motosikleti
Ns200 15"
Evet, vol 2 tartışmamıza buradan devam edebiliriz.

Bu skutere takacağınız en iyi lastik Anlas Winter Grip'tir. Kışlık lastik olduğuna bakmayın her hava şartında güzel tutuş sağlar.

Motosikleti
Tvs Jüpiter 125

Bu skutere takacağınız en iyi lastik Anlas Winter Grip'tir. Kışlık lastik olduğuna bakmayın her hava şartında güzel tutuş sağlar.
Yağmurlu havalarda dönüş yaparken yere kapaklanmam değil mi?

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Bu lastik normal yolda bile kaydırır, dut lekesi gibi ekstrem şeylerde uçurur zaten. Geçmiş olsun.

Anlas 4 Mevsim taktırabilirsin, benim de bu tip küçük tekerli scooter'ım vardı ve çok iyi performans almıştım. Ayrıca ek olarak ben aldığım Anlas bayinden lastik için balans ayarı da yaptırmıştım. İlk sürdüğümde farklı bir motor sürüyor gibi hissettirmişti o kadar söyleyeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 Sene kullandım, hem fiyat konusunda hem de performans konusunda çok iyiydi. Şuan kullandığım motorumda City Grip 2 olmasa yine bunu alırdım sanırım.

Motosikleti
Ns200 15"
Yağmurlu havalarda dönüş yaparken yere kapaklanmam değil mi?
Bu sizin kullanmanıza bağlı, ancak bu lastik tüm hava koşullarında gayet güzel iş yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 Sene kullandım, hem fiyat konusunda hem de performans konusunda çok iyiydi. Şuan kullandığım motorumda City Grip 2 olmasa yine bunu alırdım sanırım.
Bende 2 sene 43.000 kilometre civarı kuryelikte kullandım ve çok memnun olduğum lastikti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar