Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
semtini yazsaydın cevap vermemiz daha kolay olurdu arkadaşımiyi geceler arkadaslar ben de ybr almayı düşünüyorum cbf ile arasında kalmıştım ama ybr taksitli olduğu için daha avantajlı benim için. İstanbul'da oturan arkadaslar yardımcı olabilir mi? Almadan önce denemek istiyorum ybr'yi 3 yıl scooter deneyimim var, tanışmış oluruz, yemek ısmarlamış olurum. Ehliyetim de var tabii ki 1 yıl civarı oldu alalı. Yani sıkıntı yok, sadece ybr'yi denemem lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı İstanbulda
git yapı krediye müşteri ilişkileri ile görüş benceİyi akşamlar abiler bi yardımcı olabilir misiniz? Ybr almayı düşünüyorum 2012 model plaka falan hariç motor 4.190 diyor ben 2.000 tl peşin üstünü taksit yapmayı düşünüyorum axessle 36 ay olabilir mesela toplam ne öderim ?
semtini yazsaydın cevap vermemiz daha kolay olurdu arkadaşım
semtini yazsaydın cevap vermemiz daha kolay olurdu arkadaşım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
git yapı krediye müşteri ilişkileri ile görüş bence
abisi bana şenol abi deme:mrgreen:hahahahah :queen:
şenol abi öyle demiyo fatih... en hızlı o... en iyi o.... en sağlam motor onda.... :queen:
kanka yarış falan bana göre değil ama seni kırmayacağım artık sen 81 i okuma da:king:
len oğlum harbiden bırak artık bu işleri ybr nin her tarafı hız yapsa ne olur ama pazar günü biraz abandım biraz dediğime bakma 90 km yolu ışıklar hariç 100km/h aşşığııda hiç gitmedim birazda rüzgar vardı
ama gelirken rüzgar azalmış bu sefer 110 u gördüğüm zamanlarda oldu artçı da vardı ama o yalova yolu harbiden kaymak gibi bastıkça basası geliyor insanın:cat:
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
abisi bana şenol abi deme:mrgreen:
ha sen ha şenol abi tıs tıs sanki sahilde geziyonuz tospağa misali :queen:
bir daha sizle geziye gelmem ben apache kankamla takılacam arada yarışırız sizle gezmekten hiç zevk almadım açıkçasıl:
kanka ben senin şahsen 77km/h geçeceğini pek inanmıyorum 77 zaten yasal sınır olduğu için:queen:ulan işte, siz bunlardan zevk alıyonuz.. biz ogünleri çoktan geride bıraktık bekçi davut.. :queen: 600rr fz6 fazer deyince heralde sürat yaptığımı anlarsın..:cat:
şimdi bu motora düşünce inan canım sıkılıyo..bende anın tadını çıkarım diye sağa sola bakarak gidiyom :cherry:
kanka sen kaşındım ama senin motorda oynanmamış bi yer yokki dişliler vs herşey modifişın yani![]()
ne çaprazı abisi sen beni ekmekarası mı sandın ben çaprazı bırakalı 8yıl oldu:queen:şöfer bey sağda incek var.... :queen:
ne oldu leyn fatih, allahın zarganası tırstın mı oltaya takılacan diye ... :queen: pis bekçil:
sen çaprazda değilmisin leyn :flower: nuri alço kılıklı herif...![]()