Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

google dedeye yazınca:D oyun cıkıyor :D nese :D sonra konusuruz :D ben cıkıyorum tüm mtoorsiklet camiasına iyi akşamlar tekeriniz düz bassın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne olcak olum çin malı ledlerden.. şimdi bi yer var oradan sipariş verecem.. sadece sis farı olayına motor kadar para harcadım
kaşınıyorsun galiba yine:) hahaha ihtiyarın karakoydeki power ledciye alo de sana su geçirmez gündüz farı hazırlayip kargo ile yollasın hiç uğraşma daha ucuza gelir sağlam birsey olur

cünûp musun nesin anlamıyorum ki panpiş:)

aynen sana katılıyorum durmuş :)
bak buda koray olsa gerek...:queen:
55jmb.gif
[/url][/IMG]

google dedeye yazınca:D oyun cıkıyor :D nese :D sonra konusuruz :D ben cıkıyorum tüm mtoorsiklet camiasına iyi akşamlar tekeriniz düz bassın :D
sonra hallederiz gökhan,sanada iyi geceler.

halatı bulamadık zamanda oluyor koray usta öyle deme :) başıma geldide :S malasef

Akıllı türk insanı.. işte.. yurdumdan kesitler :)
halatla çekmek yerine iteklemeyi, halat yerine de bi tane enayi kullanmayı akıl etmişler... :queen:
sen onlardan daha akıllısın diğer araba ile benzinciden benzin alıp gelemiyorlar dimi hay allahım ya yurdum insanına bak herkez uçmuş

şenol abi spikerin dedigine ne bakıyorsun yaw arac sonucta eski bi arac büyük ihtimal arıza verdi :Dspiker benzin diyor benzini bitse :D bunu düşünür :D sanrım arkadaşını cagırırken bana biraz benzinb algel derdi :D sanrım spikerin hatası var nese:D yaw :D ben cıkıyorum bi saatir cıkamadım iyi geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum ihtiyar falan ama o daha seni arka cebinden çıkartır:):)

iyi geceler arkadaslar ben de ybr almayı düşünüyorum cbf ile arasında kalmıştım ama ybr taksitli olduğu için daha avantajlı benim için. İstanbul'da oturan arkadaslar yardımcı olabilir mi? Almadan önce denemek istiyorum ybr'yi 3 yıl scooter deneyimim var, tanışmış oluruz, yemek ısmarlamış olurum. Ehliyetim de var tabii ki 1 yıl civarı oldu alalı. Yani sıkıntı yok, sadece ybr'yi denemem lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı İstanbulda

İyi akşamlar abiler bi yardımcı olabilir misiniz? Ybr almayı düşünüyorum 2012 model plaka falan hariç motor 4.190 diyor ben 2.000 tl peşin üstünü taksit yapmayı düşünüyorum axessle 36 ay olabilir mesela toplam ne öderim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar