Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:D 600 rr nasıl :D koray abi bundan sonraki hedefim oda?

güzel motor ama benim gibi çok gezen adama yaramadı... sürekli gazlamak lazım yoksa hararet sürekli tavan yapıyor... uzun yol hç düşünme..
onunyerine endura touring bak.. kle 650 versy dl 650 tdm 900 fz6 cbf 600 bak kardeşim.. ss makinalara bulaşma

anladım usta ilerideki planımı uygulamaya gecirdiigimde tavsiyelerine uyucam teşekürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemen sıcağı sıcağına sözleşmeyi imzalasın :queen:kaçırmasın bu fırsatı :)
göre göre öküzü lâyık görmüş koray patatesi..sen de onaylamışsın..2 aferinim var biri sana biri ona..

http://img210.imageshack.us/i/file205m.jpg/ 70 tane motoru bir arada görmüş masum köylüler
file205m.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
küstün mü kankam, ben sana kıyamam .. tamam tamam sen raksedi olma.. eprıl ol.. muhabir hatun.. :queen:

tadını çıkar simdi fırsat geçmişken eline ama unutma keser döner sap döner gün gelir horoz domalır tavuk gömer..bu arada eprıl değil olum o april hani nisan olan

tadını çıkar simdi fırsat geçmişken eline ama unutma keser döner sap döner gün gelir horoz domalır tavuk gömer..bu arada eprıl değil olum o april hani nisan olan

işte sıra bende olum.... sen beni kır ,gezilere gelme sonra da sivilcem çıktı diye bahane üret...
nasılsa yarın iş başı yapıyorum ,o yüzden seni burada bulmuşken güzelce geçireyim... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aman sıkı geçir de hava geçmesin aradan patates:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar