hemen sıcağı sıcağına sözleşmeyi imzalasın :queen:kaçırmasın bu fırsatıöküzün birini buldum ,durmuş... :queen: :flower:
600 rr nasıl
koray abi bundan sonraki hedefim oda?
irfan resim atmaya başlamış millet
göre göre öküzü lâyık görmüş koray patatesi..sen de onaylamışsın..2 aferinim var biri sana biri ona..hemen sıcağı sıcağına sözleşmeyi imzalasın :queen:kaçırmasın bu fırsatı![]()
göre göre öküzü lâyık görmüş koray patatesi..sen de onaylamışsın..2 aferinim var biri sana biri ona..
http://img210.imageshack.us/i/file205m.jpg/ 70 tane motoru bir arada görmüş masum köylüler
şiredır ve beyin kadrosu boş duruyor .D demişsindeşiredir ve beyin kadrosuun
özellikerini sayıver usta
uzun zaman oldu tospalar bakmali
sen bana uygun olanı şeç işte
küstün mü kankam, ben sana kıyamam .. tamam tamam sen raksedi olma.. eprıl ol.. muhabir hatun.. :queen:
tadını çıkar simdi fırsat geçmişken eline ama unutma keser döner sap döner gün gelir horoz domalır tavuk gömer..bu arada eprıl değil olum o april hani nisan olan
aman sıkı geçir de hava geçmesin aradan patates![]()
bekliyorum seni,10 kg balık var mangal yapıcaz...atla gel hemen.kanka , gündüz farlarım patladı... morelim bozuk...
a.g malına su girmiş şase yapmış
Gökhanım o işi sen korayla hallediversen be güzelim,inan başım şuan çok ağrıyorAhmet N cevap vermedin :S
bekliyorum seni,10 kg balık var mangal yapıcaz...atla gel hemen.
bana uygun tosbayı bulamadın mı? unttulduk hmeen ohoobekliyorum seni,10 kg balık var mangal yapıcaz...atla gel hemen.
Gökhanım o işi sen korayla hallediversen be güzelim,inan başım şuan çok ağrıyorAhmet N cevap vermedin :S
aolum hakketen gel yaaaa,bak gelmezsen dahada gelme işte...abi geç oldu yaw.... wallhi uyku modundayım... 1 saat önce gelseydim kalırdım.. ozaman dedim ya sana ne yapıyon diye![]()
kanka , gündüz farlarım patladı... morelim bozuk...
a.g malına su girmiş şase yapmış