bana uygun tosbayı bulamadın mı? unttulduk hmeen ohoobekliyorum seni,10 kg balık var mangal yapıcaz...atla gel hemen.
bana uygun tosbayı bulamadın mı? unttulduk hmeen ohoobekliyorum seni,10 kg balık var mangal yapıcaz...atla gel hemen.
cünûp musun nesin anlamıyorum ki panpiş![]()
kaşınıyorsun galiba yinene olcak olum çin malı ledlerden.. şimdi bi yer var oradan sipariş verecem.. sadece sis farı olayına motor kadar para harcadım
cünûp musun nesin anlamıyorum ki panpiş![]()
sonra hallederiz gökhan,sanada iyi geceler.google dedeye yazıncaoyun cıkıyor
nese
sonra konusuruz
ben cıkıyorum tüm mtoorsiklet camiasına iyi akşamlar tekeriniz düz bassın
![]()
google dedeye yazıncaoyun cıkıyor
nese
sonra konusuruz
ben cıkıyorum tüm mtoorsiklet camiasına iyi akşamlar tekeriniz düz bassın
![]()
hahahay panpişim bak o konuda haklısın benim ki motor ötesi bişi seninki gibi 50 ile gitmiyo endüşük hızı 11069 abi.. sen kendininkini motordan mı sayıyorsun :queen::queen:
hahahay panpişim bak o konuda haklısın benim ki motor ötesi bişi seninki gibi 50 ile gitmiyo endüşük hızı 110
hahahahahahahaahahaaaaaaaa yarım saattir gülüyorum bu ondanmı yavaş gidiyormuş hep başıma bişey gelmesin diye hahahahahahahaahahahahaahahahaahahaaaynen sana katılıyorum durmuş
bak buda koray olsa gerek...:queen:
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jmb.gif[/url][/url]
sonra hallederiz gökhan,sanada iyi geceler.
halatı bulamadık zamanda oluyor koray usta öyle demebaşıma geldide :S malasef
sen onlardan daha akıllısın diğer araba ile benzinciden benzin alıp gelemiyorlar dimi hay allahım ya yurdum insanına bak herkez uçmuşAkıllı türk insanı.. işte.. yurdumdan kesitler
halatla çekmek yerine iteklemeyi, halat yerine de bi tane enayi kullanmayı akıl etmişler... :queen:
hahahahahahahaahahaaaaaaaa yarım saattir gülüyorum bu ondanmı yavaş gidiyormuş hep başıma bişey gelmesin diye hahahahahahahaahahahahaahahahaahahaa
olum ihtiyar falan ama o daha seni arka cebinden çıkartır![]()