günaydın koray abigünaydın beyler....
günaydın koray abigünaydın beyler....
yahu ön disk frene takılan alarmlı kilitler var ben aldığım yerden onuda almıştım hala kullanıyorum birisi motara dundumu yırtıyo ortalığı kedi sürünse bileonuda konuştum serwisle gerekirse alarm sizden satın alayim dedim kabul etmiyorlar neyimşte marş motoruna zarar veriyormuş ne alakası varsa aküye dese anliyacagımda marş motoru diyor adamhiç bi türlü kabul etmiyor hepsini konustum serwisle
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
başka fikir vericek yokmu_
keskin virajlı ve mıcırlı yolda krosla gazlayım hava atarsan ...iyi bile yırttı eğer o ilk girdiği virajda bir araba gelseydi karşıdan vay haline sağa virajda hem motor solluyor hemde tam yatmış süratten var sen hayalini kur ..kanka benzin beleş, yemeğinde benden idi.. 13 TL boğlum... sadece motoru sürecektin... walla uçan daire ile hep seni konuştuk.. zaten sürekli gazlayan artislik yapan biride çalılara uçtu.. görmen lazımdı..
geziye biraz burukluk geldi..
Yurtdışında motosiklet ilanlarında senin yaptığını yapıp ilan bilgileri arasında videoyu sıkıştırırlar bizde pek bu kültür yok motoruna güvenen yok ya da senin gibi.
sen onu koray keçisine söyle biyerlerimizi yırttık burada ....kızlar günaydın..motorun ön dişliyi 15 yapmıştım geçen gün..iyiki yapmışım acayip rahatladı..herkese şiddetle tavsiye ediyorum özellikle 80 km ve üstü hızlarda devir düştü..çekişte farkedilir bir düşüş söz konusu değil..en güzel tarafı da vites araları uzadı gayet güzel oldu..
Yurtdışında motosiklet ilanlarında senin yaptığını yapıp ilan bilgileri arasında videoyu sıkıştırırlar bizde pek bu kültür yok motoruna güvenen yok ya da senin gibi.
Rolantisi bana pek senkronize gelmedi biraz rolanti yükseltilse daha düzgün sayabilir gibi geliyor fakat bizim ustada sönmediği sürece sıkıntı yok diyorBen rolantiyi 1bin devrin az üstüne ayarlıyorum 1,2 yada 1,3 e tekabül eder bana en düzenli ayarı orda veriyor.
İyi olmuş video :wiinkk: yakışıklı motor apache
sen onu koray keçisine söyle biyerlerimizi yırttık burada ....
hava gaz ayarıyla biraz zengin karışım yaparsan jikle ihtiyacın azalıyor ramazanbenim ybr lerim yaz kış jiklesiz çalışmazdı..şimdiki ybr mde çalışmıyor.. hatta sabah çalıştırayım stop edeyim 2 saat sonra yine jikjlesiz çalışmıyor....
ulen apache durmuş senin motorun bi yeri normal ayarlı olamaz mı kiben pul bulup da takamadım abi anca yeni buldum taktım keşke daha önce bulup taksaymısım şehir içinde de uzun yolda da çok iyi oluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
hava gaz ayarıyla biraz zengin karışım yaparsan jikle ihtiyacın azalıyor ramazan
hadi bakalım öyle olsun gene uydurdun bişeyler bizde yedikyok olum esdnın hava ayarını kurcalamadım bayiden çıkışta neyse o..eski yıkık ybrmde ramazanın anlattığı jikle olayının aynısını yapıyordu sokarım böyle motora deyip vermiştim benzini bol bol jikle kullanmıyordum..ordan tecrübeliyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
hatuna yemin ettim bu motoru kurcalamıcam diye o yüzden parmaklamıyorum sağını solunuanca ampul ışık folyo dişli ıvır zıvır kanka ne motor bloğunu ellerim ne elektrik tesisatına dokunurum
gündüz farını geçen koruma demirine monte ettim de tesisatını bağlamadan bugün geri söktüm
![]()
aga koray ın motor un kopyasını yapmışlar...Koray şöyle bir motor yapmak istiyorum nedersin yoksa resmi koraya mı gönderyim http://img31.imageshack.us/img31/6273/44280445693378256609573.jpg