Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir alarm bağlat darbe sensorlu olanlardan bir de kalın bir kilit al sonra da yeteri kadar dua et yapacağın en iyi şeyler bunlar abicim..kasko falan yapmıyorlar yapan da çok çok deli paralar istiyor

günaydın arkadaşlar...
ybr topiğinden olupta gexiye katılacak arkadaş var mı ? ufo ve peluş hariç :queen:

oh valla, hem burada geyiğin gözüne vurun, hem de 70-80 kişi toplanın gezin... kıskandım...

ben burda tek moturcu bulamıyorum... tek tabanca gezmekten gına geldi.

onuda konuştum serwisle gerekirse alarm sizden satın alayim dedim kabul etmiyorlar neyimşte marş motoruna zarar veriyormuş ne alakası varsa aküye dese anliyacagımda marş motoru diyor adam :) hiç bi türlü kabul etmiyor hepsini konustum serwisle

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

başka fikir vericek yokmu_

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim ybrnin garantiye ihtiyacı yok kı kolay kolay sorun çıkartmaz biraz kullanınca göreceksin ne kadar sağlam olduğunu

onuda konuştum serwisle gerekirse alarm sizden satın alayim dedim kabul etmiyorlar neyimşte marş motoruna zarar veriyormuş ne alakası varsa aküye dese anliyacagımda marş motoru diyor adam :) hiç bi türlü kabul etmiyor hepsini konustum serwisle

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

başka fikir vericek yokmu_

alarmlı disk kilidi al. elektriğini kendü üzerindeki pilden alıyor. sesi de iyi.

20 tlye komple maşayı bağlayabildiğinden var. alarmlı. ondan alacağım, eski disk kilidimin iç mekanizması yerinden çıktı :).

abicim ybrnin garantiye ihtiyacı yok kı kolay kolay sorun çıkartmaz biraz kullanınca göreceksin ne kadar sağlam olduğunu

dürümdöner orası öyle garanti zaten fabrikasyon bi hatalaı parca flaan olursa onları degiştiriyor aslında bos iş garantide 2 gün sonra motoru satmaya kalksam adam garintisi ne oldu bakımlarını serwiste yaptırdın mı diye araştırıyor onun için yain

Arkadaşlar 3 sorum olacak;

1- 2010 Model Ybr 125 Esd motosikletim çalıştırdıktan ısınıncıya kadar gaz yememe problemi baş gösterdi. Gaz verdiğimde boğuluyor gibi oluyor.Sebebi ne olabilir?

2- Karbüratörde bulunan bu hava ayar vidası scooterlede filan ister sonuna kadar aç ister kapa motor stop ediyor fakat bunda sonuna kadar sıktığımda motor en verimli haliyle çalışıyor
Sonuna kadar sıkmak motora zarar verirmi yada nasıl bir ayar yapmam lazım ?

3-Birde Esd si olan arkadaşlar o hava ayar vidası orjinalde kaç turda duruyor?
Yardımlarını esirgemezseniz sevinirim

aradaşalr cok soru soruyorum farkındayım :D ksura bakamyın artık babam mugla/fethiyede ybr bulmuş bi tane 2012 model model füme imiş adam almış parasını ödeyemedigi için satıyormuşta bu motoru alsam ? nasıl olur sizce? rodajda problem olursa ne yapablirm alayimmi? yani sizce? ne yapayim 3000 lira istiyormuş 3 aylık bi motormuş km sini bilmiyorum adamla ben telefonda konusucam ögrenince sizede bilgi verririm

Kimse 2012 model ybr'yi 3 bine vermez baba oğluna vermez 3 bine 2012 model yahu :p
Hacizli,çalıntı olabilir yada ağır mekanik arızası olabilir,temkinli yaklaşın

ya millet ben etkinlik sayfasına yazı yazamıyorum bu yazı yazılacak yeri açmıyo çok yoğun diyemi aceba sağ salim vardığımızı bildirirmisiniz 20:15 de evdeydim 362 Km yapmışım hala çeyrek depo benzin var

Kimse 2012 model ybr'yi 3 bine vermez baba oğluna vermez 3 bine 2012 model yahu :p
Hacizli,çalıntı olabilir yada ağır mekanik arızası olabilir,temkinli yaklaşın

usta orası öyle 3 aylık motor ama adam taksitlerini ödeyemedigi için satıyormuş ? acaba düzgün cıkma olasılıgıda var :S başka cevap verck yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

aradaşalr cok soru soruyorum farkındayım :D ksura bakamyın artık babam mugla/fethiyede ybr bulmuş bi tane 2012 model model füme imiş adam almış parasını ödeyemedigi için satıyormuşta bu motoru alsam ? nasıl olur sizce? rodajda problem olursa ne yapablirm alayimmi? yani sizce? ne yapayim 3000 lira istiyormuş 3 aylık bi motormuş km sini bilmiyorum adamla ben telefonda konusucam ögrenince sizede bilgi verririm

şenol abi cevabını bekliyorum bi cevap veriver abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar 3 sorum olacak;

1- 2010 Model Ybr 125 Esd motosikletim çalıştırdıktan ısınıncıya kadar gaz yememe problemi baş gösterdi. Gaz verdiğimde boğuluyor gibi oluyor.Sebebi ne olabilir?

2- Karbüratörde bulunan bu hava ayar vidası scooterlede filan ister sonuna kadar aç ister kapa motor stop ediyor fakat bunda sonuna kadar sıktığımda motor en verimli haliyle çalışıyor
Sonuna kadar sıkmak motora zarar verirmi yada nasıl bir ayar yapmam lazım ?

3-Birde Esd si olan arkadaşlar o hava ayar vidası orjinalde kaç turda duruyor?
Yardımlarını esirgemezseniz sevinirim

servise gidip dijital cihaz ile hava ayarı yaptırıyorsun çünkü esdler hava gaz ayarı konusunda çok hassas öyle el ayarı ile sağlıklı bir ayar tutturamazsin çok uğraştırır

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

gk70 sen de tut o motoru servise götür baksınlar yoksa hiç kimse 4buçuk liraya mal ettiği motoru 3 ay sonra 3 liraya satmaz..bugün sahibindene ilana koysa yarın 3buçuk liraya babasının oğluna satar..ayıktın mı:)

dürümdöner usta dogru söylüyorsun ama adam acil sıkıştıysa niye satmasınki ? adam taksitleri ödeyemedigi içni satıyormuş belki banka haciz edicektir ondan satıyormuş haciz edicegini ben olsam bende 3000 tlye satardım iişn o yönüde var yani serwis gene en garanti cözüm gibi gözüküyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
banka 4..5bin liralik motorsiklete taşıt kredisi vermiyor..tüketici kredisi kullanarak alıyorsun..sen bi 20 30 lira ver baktır servise en sağlamı o

peki arkadaşlar sunu merak ediyorum bütün forumlarda diyorki karbüratör hava ayar vidasını sonuna kadar açın veya sonuna kadar kapatın motor stop ediyor peki esd de niye sonuna kadar sıktığından motor en iyi şekilde çalışıyor. Acaba bu jet uçlardan ötürümü benim sıktığım
veya kurcaladığım jet vidamı

banka 4..5bin liralik motorsiklete taşıt kredisi vermiyor..tüketici kredisi kullanarak alıyorsun..sen bi 20 30 lira ver baktır servise en sağlamı o

aynen dedigin gibi usta en saglamı o olcak lanet olası fethiyedede yamaha serwisi yok mecbur sanayiden bi adama bakıtıcaz artık hayırlısı yaw su motoru alsamda su sıkıntıdan bi kurtulsam :S hergün sitrese giriyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
esdnın karbüratör sistemi eski tipler gibi değil o yüzden tamamen kapatınca bile gazi kesmiyor..hava filtresini..filtre boğazını kontrol et..ve gidip cihaz ile ayar yaptır..eski tip karbüratör olmadığı için istersen fazla kurcalama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar