Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lan donkişot dürüm ... niye gelmedin bugün..dümencidürüm... :queen:

kanka ben bu ay çok doluyum acayip işler peşinde koşturuyorum çok masraf yapmam lazım ama fuzuli ya da keyfi işlere değil panpa..sen bekar adamsın gez olum sen:)

kanka ben bu ay çok doluyum acayip işler peşinde koşturuyorum çok masraf yapmam lazım ama fuzuli ya da keyfi işlere değil panpa..sen bekar adamsın gez olum sen:)

kanka benzin beleş, yemeğinde benden idi.. 13 TL boğlum... sadece motoru sürecektin... walla uçan daire ile hep seni konuştuk.. zaten sürekli gazlayan artislik yapan biride çalılara uçtu.. görmen lazımdı..
geziye biraz burukluk geldi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu özel işlerimi ayarlayayım kanka:) öyle 13 tl ile olmuyor benim evden çıkmam 50 tl olum yemekti sigaraydi abur cuburdu masraflı adamım sana da yük olmak istemem:) hem boş yolda nasıl çalılara uçtu moruk:) ben bütün gün trafikteyim allah saklasın

şu özel işlerimi ayarlayayım kanka:) öyle 13 tl ile olmuyor benim evden çıkmam 50 tl olum yemekti sigaraydi abur cuburdu masraflı adamım sana da yük olmak istemem:) hem boş yolda nasıl çalılara uçtu moruk:) ben bütün gün trafikteyim allah saklasın

iyi bakalım kanka..
kanka süper moto bazması bişey var altında sanırım kendi el yapımı yapmış..
basmalar ön kaldırmalar har har har .... neyse dönüş yoluna geçtik.. tek sıra gidiyoruz.. bi ses koptu , bu arkadaş solluyor herkesi.. motoruda fena bağırıyor yani...
beş dakka sonra bi baktım tüm takım durmuş.. dedim mola falan var galiba.. bilirsin bende en arkadan aheste aheste geliyorum 80 motor var en arkadayım.. neyse uzunca çalıların içinden
4-5 kişi çıkmaya çalışıyor.. sonra bi baktım motor falan çıkarıyorlar.. o ne göreyim.. gidon falan yamulmuş.. adam çalılara uçmuş kanka.. wallahi onu orada allah korumuş.. Tünal abi kızdı falan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) ateşli gençleri pistlerde görmek isteriz öyle trafikte değil :)

İyi akşamlar motosikletini satmayı düşünenler olursa lütfen mesaj atsın 2000 tl peşin üstünü taksit düşünüyorum 3000 tlye veren olursa peşinde verebilirim Birde sizce en iyi yağ hangisi ybr için?

İyi akşamlar motosikletini satmayı düşünenler olursa lütfen mesaj atsın 2000 tl peşin üstünü taksit düşünüyorum 3000 tlye veren olursa peşinde verebilirim Birde sizce en iyi yağ hangisi ybr için?

2 hafta önce isteseydin satılıktı kardeşim... profildeki alet.. ama artık değil.. castrol 10/40 power 1...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ben deniz boş işler müdürü olarak yeni bir işe imza attım buyrunuz resim:) maliyet sıfır tl eldeki mevcut parçalar ve cıvataları kullanarak anca bu kadar oldu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur mu olmaz mi diye merakla başladım..oldu da:) yoksa bunu kullanacak yerim yok semt içi geziyorum çoğu zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
satılır tabi tam mevsimi 50 100 aşağıya verirsen motor da temizde ybr dediğin motorun dakikasında alıcısı çıkar

Forumdan Uzaklaştırıldı
kızlar günaydın..motorun ön dişliyi 15 yapmıştım geçen gün..iyiki yapmışım acayip rahatladı..herkese şiddetle tavsiye ediyorum özellikle 80 km ve üstü hızlarda devir düştü..çekişte farkedilir bir düşüş söz konusu değil..en güzel tarafı da vites araları uzadı gayet güzel oldu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar