koray ın her link ine inanma yalan yanlış şeyler paylaşıyor:queen:hersey güzel fena değil motorun heryerini söküp yağladım bugün de yıkamam lazım çamurdan görünmüyor..senin nasıl? koraya baktırdım 15 günluk hava durumuna geçen gün..yağmur yok önümüzde yalnızca 2 gün yağış var çarşamba ile cumartesi..gerisi hep açık
yok dur çok pislik gösteriyormuş bir daha siyah motor mu allah göstermesin ben kırmızı almayı düşünüyorum:cat:kısmet..insallah istediğiniz gibi olur..sen siyah al da ona sarı aldır koraya sarı yakışır
![]()
durmuş biz çok zenginiz o kadar çok para varki batıyor geceleri uyku tutmuyor bu parayı nereye harcıyacağız diye düşün düşün bi haller oldu yani bizde motorları değişmeye karar verdik:queen:ybr neyinize yetmiyor onu merak ediyorum ama ben![]()
durmuş biz çok zenginiz o kadar çok para varki batıyor geceleri uyku tutmuyor bu parayı nereye harcıyacağız diye düşün düşün bi haller oldu yani bizde motorları değişmeye karar verdik:queen:
yetmeyen birşey yok herşey fazlalıktan kaynaklanıyor:queen:
sen ne diyon toprağım yaaww gerçekten bu para konusunda çok dertliyiz...ah ulen para gözün kör olsun..olsa bi dert olmasa başka bi dert demek kı![]()
istanbul kuryelerinin alayı cbfye ankara kuryeleri ybrye yüklenmisken bu tvs nerden düştü aklınıza?
koray fazla gaz verme tekere kalkar geri geri düşersin:queen:
aman durmuş mondial deme bana bozuşuruz aga ben yamaha tvs honda başka motor almam artıköncekı yıllarda istanbulda kuryeler çok kullanıyordu tvsyi de artık mcx bile daha fazla yollarda..
koray sen bunu al uygun fiyata da bırakır eşek niyetine kapıda dursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------
www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tertemiz-motor-75743913/detay