Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

hoşbulduk ekmekdöner
nasıl işler bi yaramazlık varmı yağışlar kesildi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hersey güzel fena değil motorun heryerini söküp yağladım bugün de yıkamam lazım çamurdan görünmüyor..senin nasıl? koraya baktırdım 15 günluk hava durumuna geçen gün..yağmur yok önümüzde yalnızca 2 gün yağış var çarşamba ile cumartesi..gerisi hep açık

F54

hersey güzel fena değil motorun heryerini söküp yağladım bugün de yıkamam lazım çamurdan görünmüyor..senin nasıl? koraya baktırdım 15 günluk hava durumuna geçen gün..yağmur yok önümüzde yalnızca 2 gün yağış var çarşamba ile cumartesi..gerisi hep açık
koray ın her link ine inanma yalan yanlış şeyler paylaşıyor:queen:
benim motorda çok pis aslında benzin alıp yıkatacağım sonra da satışa koyabilirim koray kankamla apache ci olabiliriz:cherry:
kısmet bakalım zaman neyi gösteriri bilemeyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) kısmet..insallah istediğiniz gibi olur..sen siyah al da ona sarı aldır koraya sarı yakışır :)

Ulem çamur fatih... her mesajında sallıyon.. senle aynı motor sahibi olacağım için üzülüyorum... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ybr neyinize yetmiyor onu merak ediyorum ama ben :)

kanka şimdi karar aşamasındayım.. araştırıyorum..
ama ybr nin yerini doldurması inan ki zor..bakalım bizim burada bi arkdaşta var.. şöyle 30-40 km
kadar sürmeyi düşünüyorum..

F54

ybr neyinize yetmiyor onu merak ediyorum ama ben :)
durmuş biz çok zenginiz o kadar çok para varki batıyor geceleri uyku tutmuyor bu parayı nereye harcıyacağız diye düşün düşün bi haller oldu yani bizde motorları değişmeye karar verdik:queen:
yetmeyen birşey yok herşey fazlalıktan kaynaklanıyor:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbul kuryelerinin alayı cbfye ankara kuryeleri ybrye yüklenmisken bu tvs nerden düştü aklınıza?

Forumdan Uzaklaştırıldı
durmuş biz çok zenginiz o kadar çok para varki batıyor geceleri uyku tutmuyor bu parayı nereye harcıyacağız diye düşün düşün bi haller oldu yani bizde motorları değişmeye karar verdik:queen:
yetmeyen birşey yok herşey fazlalıktan kaynaklanıyor:queen:

ah ulen para gözün kör olsun..olsa bi dert olmasa başka bi dert demek kı :):)

istanbul kuryelerinin alayı cbfye ankara kuryeleri ybrye yüklenmisken bu tvs nerden düştü aklınıza?

Tvs de güzel be kanka.. :) Ben kullandım yani.. Tek derdi ikinci eli zayıf.. Ama onun dışında emin ol kaliteli..

koray fazla gaz verme tekere kalkar geri geri düşersin:queen:

senin yüzünden... sizin motorlarınız mübarek traktör.. bizimkiler asfalt gezi motoru.. apaçi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncekı yıllarda istanbulda kuryeler çok kullanıyordu tvsyi de artık mcx bile daha fazla yollarda..

Kuryeler günü kurtarmaya çalışıyorlar kanka.. Adama en güzel motor seri hızlı olandır.. ybr artık kesmiyor istanbul trafiğinde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla sizi rahat dürtüyo gibi geliyo bana kızmayin da:) ben fuara gelmiş bi vatandaşın 52bin kmdekı motoru görünce daha bi bağlandım motoruma:) hele yolda bide cbfciler dönüp dönüp bakıyor ya rengi yeter be kankalar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar