Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben motoru rahatlatmak istiyorum...
yani düşük devir yüksek hız istiyorum.. motoru bağırtmak istemiyorum.. artçılı hayatta kullanmam arkama adam almam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani düşük devir yüksek hız istiyorum.. motoru bağırtmak istemiyorum.. artçılı hayatta kullanmam arkama adam almam

arkayı küçültücen kanka önle uğrasınca tadı kaçıyo dişli çapı küçük olduğu için bi boy oynama da çekiş çok farkediyo

abi o zaman önleri 15 yapalım kafamız rahat etsin ben zaten bunun adımlarını atıyorum orjinal dişlide ne kadar yakıt yakıyo gibi testlerde yapıcam sitede paylaşıcam baktım olumsuz geldi 15 dişli onuda yazıcam en azından denemiş olucam

Forumdan Uzaklaştırıldı
ön 5 lira arka dişli 7buçuk lira en azından ybr de bu böyle..işçilik bedava zaten kardeşim..tamirciye ben anca çay içmeye muhabbete falan gidiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi diyorum mühendis bunu yapmış..
ben dişliyi değiştirince motorum daha çabuk yıpranır mı?
biz akıl ettik te mühendis akıl edemedi mi?
mühendisi sorsana cst den başka lastik yok muymus takacak? virajda adamı öldürmek için mi takmış?

Forumdan Uzaklaştırıldı
lastik konusu önemli değil kanka..200 TL verirsin en kralını alırsın.. ama 4500 TL yi biz mekaniğe yani motora veriyoruz..
o bakımdan aslında dişli işi sakat bir iş gibi geliyor bana

yok be korayim birşey olmaz..ben yapayım ondan sona senin ybr ile yzfye de bi operasyon yaparız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

abi onu tam bulamadım ama 437 devir düşeçek 120 kilometre hızla giderken

anladım bu devir düşmesini uygulamada görmek lazım ama

s.a. arkadaşlar bakıyorum dişli meselesine dalmışsınız bir karara varamadınız mı ben 15 bin km dir kullanıyorum 15 ön dişliyi ve hiç bir sıkıntı görmedim çok şükür bu zamana kadar çok kafaya takıyorsunuz koray abi zarar verir mi zarar verir mi diye diye durup duruyor sen bu gidişle taktıramazsın taktırsan bile için içini yer :p

abilerim, kaç gündür internete giremiyordum, o yüzden cevap yazamadım. hepinize teşekkür ederim. elim iyi, hafif soyulmalar kaldı. motoruma biniyorum artık :).

dişli bana da lazım. artçım yok. sürekli uzun yoldayım. hızlanması benim için fazla bile. mühendis bu motosikletin dişlilerini hesaplarken en ağır şartları ele alır bence. bir de üzerine güvenlik payını da ekler. zaten modifiye denilen olay bence bunlarla uğraşmak oluyor. 2 kişi istidap haddi kadar yükle motoru çekmek için takılan dişli ile sürekli tek başına takılan bir motorcunun ihtiyacı olan dişliler farklı olur bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar