arkadaşlar ybrnin sinyalleri nasıl kırmızı yapıyoz bilen varmı ?:bestmt:
arkadaşlar ybrnin sinyalleri nasıl kırmızı yapıyoz bilen varmı ?:bestmt:
bugünkü normal yolumu (55 km) yaptım. giderken de dönerken de sokak aralarından çevreyoluna çıkana kadar ayaklarım yerde gittim. bu malatya belediyesinin Allah belasını versin. helvacıdan başkan yaparsan olacağı bu. 4 parmak kalınlığında tarla sürülmüş gibi buzlu yollar. bir de yolu dik kestiğinden denge menge bişey bırakmıyor. kalkamıyorsun, kalksan duramıyorsun. evime dönene kadar şehir etrafını 270 derece döndüm nerdeyse.
lastikleri acilen değişmem lazım. hiç güvenli değil. şehir içinde ayrı dert suda ayrı dert karda ayrı dert uzun yolda ayrı dert...
80-90la giderken sizde de lastik vurması oluyor mu? arka lastiğe şambrel attığımdan beri rahat değilim.
yazan ben değilim. ama kesici 11 bin devir civarı giriyor. 10500de vites attığım çok oluyor. ama dediklerine katılıyorum. cbf de ybr de 7000 devirde 80 km yapıyor. ybr 108 kg 10 beygir cbf 130 kg 11.2 beygir.
yani ybr'nin bir beygiri 10.8 kg taşırken cbf'nin 1 beygiri 11.6 kg taşıyor. hadi 80 kg da yük yüklesek ybr beygir başına 18.8 kg, cbf 18,75 kg taşıyor. aynı...

arkadaşlar bu ybr, cbf olayı her defasında sidik yarışına dönüyor ve bende farkında olmadan az önce bu yarışa girmişim gibi oldu ama yanlış anlaşılmak istemem bende bir ybr sempatizanıyım.
Durmuş kardeş ben az önceki yorumumu yaparken psyche arkdaş ile tartıştığınızı görmemiştim yani taraflı falan değilim kesinlikle
Rica ederimcok hoş oluyor mz direksiyonu
arkadaşlar bende yaklaşık 6 yıl boyunca ybr kullandım hatta her kasasına sahip oldum son olarakta 2010 aralık ayında mavi esd modelini sıfır almıştık 2011 ekim ayında cbr almak için sattık. şimdi söyleyeceğim şu ki ben tercih yapacak olsam cbf ye karşı yine ybryi seçerim sağlamlığı ve sorunsuzluğundan ötürü fakat kesin olan birşey varki zamanında defalarca cbf ile yanyana giderken aynı viteste aynı anda gaz açtık, dragda yaptık herşekilde cbf geçiyor bu konuyu boşuna tartışmamanız için yazdım bunu.
ön tarafı indirip dreksiyon değiştirecek arkadaşlar için son sattığımız ybrmizden bir foto ekliyim fakat ön taraf bu fotoda inik değil, sadece 15 tl ye alınabilen eski mz motorların direksiyonundan var. birde önü indirecek arkadaşlar 3cm den fazla indirmesin yukarıdaki arkdaşlarında bahsettiği gibi çamurluk fara ve kornaya vuruyor.
[url]http://img208.imageshack.us/img208/7158/fotoraf0047i.jpg[/URL]
Psyche söylediğin şeylere genel olarak katılıyorum cbf, ybrden az da olsa daha performanslı. Zaten fizik kuralları gereğide bu olağan birşey. Fakat ybr esd 11500 den daha önce kesiciye giriyor ama 10000 den daha yukarılarda olduğu konusunda haklısın. Tahminim 10600 gibi kesiciye giriyordu diye hatırliyorum. Birisi deneyip yazarsa sonucu görmüş oluruz hepimiz
Ahahaha ciddi anlamda güldürdün f.cked up a4 kağıt üstünde :mrgreen:aksine..bitmez abi..en sonunda dyno ya sokturucam şu teneke yığını ybryi ve plastik yığını cbfyi..şu halde bile 125cc ybrye göre 150cc cbfin avantaj gibi görünen torku yalnızca bi f.cked up A4 kağıt üzerinde