Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen bide beni düşün özene bezene almışın son aşkım demişin yarım gün uğraşıp ön cam yapmışın ve aşkın gözlerinin önünde bi araba altında sanki canımdan can koptu o an.

sen bide beni düşün özene bezene almışın son aşkım demişin yarım gün uğraşıp ön cam yapmışın ve aşkın gözlerinin önünde bi araba altında sanki canımdan can koptu o an.

evet abi bilirim o anları cbr600rr aynen avuçlarımdan kaymıştı.. :pr:

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

topik güme gitmiş.. :farao:

F54

beyler iyi akşamlar nasılsınız ben çok çalışmaktan siteye giremez oldum bu gün kocaeli maçına gittim haftaya pazar aynı gün 2 maç var :cherry:
bu gidişle yaza ybr 250 ye geçerim heral böyle çalışmaya:thumleft:

beyler iyi akşamlar nasılsınız ben çok çalışmaktan siteye giremez oldum bu gün kocaeli maçına gittim haftaya pazar aynı gün 2 maç var :cherry:
bu gidişle yaza ybr 250 ye geçerim heral böyle çalışmaya:thumleft:

hoşgeldin kanka.. şimdi söyle bakalım salı sana uyar mı.. furkan da geliyor

F54

kanka salı günü ben gelemeyeceğim bizim bi arkadaş rapor almış ben onun yerine gideceğim sanırsam malesef başka güne kısmetse:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam o zaman.. hemen buraya atta bakalım ,gözümüz gönlümüz açılsın..
yaw bizim durmuş nerde .. :silent: gören var mı ?
korayim ben gündüzden gezmeye çıktım benim biraderin yanına uğradım taksi var bizim bana bi iteledi taksiyi motor kıyafetiyle çalışıp duruyor motor durağın önünde yatıyor valla

kanka tatangaların 2 düşmanı birbiriyle karşılaştı ve altay 4 1 yendi gene plaka yazdılar yani:queen:
nedir bu kacaeli nin bizden ve altay dan çektiği herkez plaka yazıyor yani:queen:

kanka onları allah bildiği gibi yapsın..iyi oluyor.. burada beni yerlerse olacağı bu.. bizim takımın dışı sağlam da ,meşe ağacı gibi içten çürüyor.. sen anladın :cat:

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

korayim ben gündüzden gezmeye çıktım benim biraderin yanına uğradım taksi var bizim bana bi iteledi taksiyi motor kıyafetiyle çalışıp duruyor motor durağın önünde yatıyor valla

tamam kankam dedim nerde bizim durmuş.. salı geliyormusun napıyorsun :)

F54

kanka haftaya da körfez maçına geleceğiz...
1 mart ta da hadise konseri varmış ama ona nöbetim uymuyor:salut:

beyler selamunaleykum...
nassınız iyimisiniz?
koray bişeyler yaptın mı kankam motora, bakamadım uzun zamandır nete?

aleyküm selam.. Kanka xenon far taktım senden sonra bide mercekli hella tipe benzeyen sis farı aldım.. sislerin montajı inşallah yarın olacak fotoları çekip koyacağım..
kanka motor aldığını dolaylı yoldan başkalarından öğreniyoruz..gelip bi motoru aldığını söylemedin fotoları atmadın.. :salut:

kankam kimseye söylemedim hani topikte açmadım...
he aldığından beri kaç kere bindin desen onada derim ki bir kere bindim ondada çok işim vardı aciliyetten motorlar gitmem gerektiği için...
hacı inş. bigün çıkarabilirsem fotolarını çekecem ve topik açacam inşaAllah:)

koray irfana ne zaman gideceksiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

o na göre program yapacağım ssk ya gitmem lazım çok kalabalık oluyor bizim oğlanın öğrenci belgesini bırakmam lazım orasıda sakat yer ne yapacağım kara kara düşünüyorum kilitide götürüp biyere kitlemem lazım motoru

kankam kimseye söylemedim hani topikte açmadım...
he aldığından beri kaç kere bindin desen onada derim ki bir kere bindim ondada çok işim vardı aciliyetten motorlar gitmem gerektiği için...
hacı inş. bigün çıkarabilirsem fotolarını çekecem ve topik açacam inşaAllah:)

tamam kankam bekliyorum 4 gözünen.. :)
nasıl gidiyor canavar güzel motor aldın ha :)

koray irfana ne zaman gideceksiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

o na göre program yapacağım ssk ya gitmem lazım çok kalabalık oluyor bizim oğlanın öğrenci belgesini bırakmam lazım orasıda sakat yer ne yapacağım kara kara düşünüyorum kilitide götürüp biyere kitlemem lazım motoru

abi salı günü gidicem sana uyar mı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar