sen bide beni düşün özene bezene almışın son aşkım demişin yarım gün uğraşıp ön cam yapmışın ve aşkın gözlerinin önünde bi araba altında sanki canımdan can koptu o an.
beyler iyi akşamlar nasılsınız ben çok çalışmaktan siteye giremez oldum bu gün kocaeli maçına gittim haftaya pazar aynı gün 2 maç var :cherry:
bu gidişle yaza ybr 250 ye geçerim heral böyle çalışmaya:thumleft:
kanka salı günü ben gelemeyeceğim bizim bi arkadaş rapor almış ben onun yerine gideceğim sanırsam malesef başka güne kısmetse:farao:
korayim ben gündüzden gezmeye çıktım benim biraderin yanına uğradım taksi var bizim bana bi iteledi taksiyi motor kıyafetiyle çalışıp duruyor motor durağın önünde yatıyor vallatamam o zaman.. hemen buraya atta bakalım ,gözümüz gönlümüz açılsın..
yaw bizim durmuş nerde .. :silent: gören var mı ?
kanka tatangaların 2 düşmanı birbiriyle karşılaştı ve altay 4 1 yendi gene plaka yazdılar yani:queen:yapma yaale: tamam kanka inşallah başka gün olur
maç ne oldu
kanka tatangaların 2 düşmanı birbiriyle karşılaştı ve altay 4 1 yendi gene plaka yazdılar yani:queen:
nedir bu kacaeli nin bizden ve altay dan çektiği herkez plaka yazıyor yani:queen:
korayim ben gündüzden gezmeye çıktım benim biraderin yanına uğradım taksi var bizim bana bi iteledi taksiyi motor kıyafetiyle çalışıp duruyor motor durağın önünde yatıyor valla
kanka haftaya da körfez maçına geleceğiz...
1 mart ta da hadise konseri varmış ama ona nöbetim uymuyor:salut:
kanka sana ne desem bilmiyorum ki motorla gezmeye gelemeyen sen kılıbık olan sensin yani navigatörle kaybolan gene sen harbi tam handikap'sın yani:queen:Anlaşıldı kanka![]()
Sanırım yenge yanında değil ,ondan rahatsın.. Dikkat et 220V ile çarpılma:queen:
kankam kimseye söylemedim hani topikte açmadım...
he aldığından beri kaç kere bindin desen onada derim ki bir kere bindim ondada çok işim vardı aciliyetten motorlar gitmem gerektiği için...
hacı inş. bigün çıkarabilirsem fotolarını çekecem ve topik açacam inşaAllah![]()
koray irfana ne zaman gideceksiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
o na göre program yapacağım ssk ya gitmem lazım çok kalabalık oluyor bizim oğlanın öğrenci belgesini bırakmam lazım orasıda sakat yer ne yapacağım kara kara düşünüyorum kilitide götürüp biyere kitlemem lazım motoru
bu sakalı nerden bulabiliriz