ben değişince sen mi avatar yapıcan yoksa moruk : )
yok kanka ben avatarımdan memnunum ...
gülmekten yazamıyorum :queen:
ben değişince sen mi avatar yapıcan yoksa moruk : )
bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasakmurat sen bu paylaşımları mı görmedin galiba bak güzel kardeşim bırak mişlen işlerini gel sana adam gibi pirelli takılım fransızlara para kazandırma![]()
bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasakr:
yokya gece süremedim daha henüz yağmur yağıyor anca gündüz bu gün kamerayı çıkardım kayıt yaptım onunda kablosu yok evi altüst ettim yok yok yok şeytan aldı götürdü kafayı yedim buradaooo hoşgeldin abi..gece motorunu sürdün mü.. far ayarını hangi konumda tutuyorsun
yeni model yapacam diye 2 yerin rengini değiştirip üst model diye kakala ayni bizm gibi onlarda bizdede öncden Kartal vardi sonra Kartal L çikti farkne cam otomatik... wuuuuu özelliğe bak sanirsin turbo var :queen:ybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttumbırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasakr:
bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsizybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttum
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------
bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsizmillet nasıl alır yeni model anlamam ki:farao:
hay aklınla bin yaşa kullanım ömrü gayet uzun diyor kuryeler onlar uzun ömürden memnun sa demekki biz kolay kolay eskitemeyiz bu lastiklariırc dostum
çok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil amahay aklınla bin yaşa kullanım ömrü gayet uzun diyor kuryeler onlar uzun ömürden memnun sa demekki biz kolay kolay eskitemeyiz bu lastiklari
haklısın 1-2- değişiklik var ön amortisör siyah,benizindeposu granajı beğenmedim ,bide yan kapak şekli değişmiş başka bişey dikkatimi çekmediybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
senin yüzünden yanaklarım kırışacak her gördüğümde gülüyorum hayır bir avatarına bakıyorum sonrada bi yazdıklarına bakıyorum puhahahahahahahaahahahaahahahaahahaahaaasiyah renk zayıf gösterir, motor zaten zayıf, iyice cılız olmuş : ) di mi koray : ) hem gülmek iyidir moruk boşver avatar kalsın böyle : )
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yaniçok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil ama
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yani
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5-kredi-kartina-12-ay-4-390-tl-74748738/detay
beyler yeni ybr karşınızda:rendeer: