Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya koray ben motora depo kılıfı takacağım mavi hariç bi renk takayım diyorum sence gri mi takayım siyah mı şimdi depo ya boya attırmak istemiyorum kılcal çiziklar gözüme batıyor.... şimdi cila kullansam da olur ama oda boya yı inceltiyor muş bende kullanmak istemiyorum zaten ...orj li bozulmasın istiyorum yani:cat:
birde sen servise gidersen depo kılıfını sorsana kaç tl

kanka depo kılıfı almana gerek yok... 0 numara pasta ve üstüne cila işini fazlasıyla görür..hemide süper olur.. ama pastayı makine ile atmak lazım..
ama depo kılıfınıda sorarım kanka :)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

s.aleykum arkadaşlar nasılsınız?

a.s ilhan hoşgeldin naber kardeşim :)

kanka depo kılıfı almana gerek yok... 0 numara pasta ve üstüne cila işini fazlasıyla görür..hemide süper olur.. ama pastayı makine ile atmak lazım..

hoşbulduk abi iyiyim sen nasılsın? mıchelınları taktırıyorum :)

F54

ya bu kış ta bindik motora şimdi ama bir daha yağışlı havada motora binmeyeceğim o yüzden adam gibi bi boya bakımı yapıp yağışlı havada da kullanmayacağım o yüzden kesin çözüm olsa daha mantıklı olur bence yağmur çamur binmeyince de fazla bi bakım yapmak gerekmez yani:cat:
ama gözüme de takılmayacak şekilde çizikleri yok etmek tek amacım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleykum ybr milleti :)

F54

aslan fatih pirelli yakışır kardeşime mişlen e ölümmmm:pr:
fransa malı almıyorum almayanları da tebrik ediyorum :rendeer::cat:
alanlarda baksın işine muahttab olmuyorum:farao:

murat sen bu paylaşımları mı görmedin galiba bak güzel kardeşim bırak mişlen işlerini gel sana adam gibi pirelli takılım fransızlara para kazandırma :)

F54

demekki şu anlık iki tane memnun oldum...

koray abi, valla bakalım nasıl olacak memnun kalacakmıyım :)
murat mişlen gevur parası beş para etmez ömrü çok kısa sanki ss lastiği gibi her sezon lastik mi değiştireceksin 10000km de işi bitiyormuş bende demesi ben bile yılda 10000km yol yapıyorum sadece işi gidip geliyorum birde arada sağa sola demek biraz gezsem 10 ay da bir mişlen alırım yani her 10 ayda bi 200 tl sende para çok galiba :santa:

murat sen bu paylaşımları mı görmedin galiba bak güzel kardeşim bırak mişlen işlerini gel sana adam gibi pirelli takılım fransızlara para kazandırma :)

abi dogru söyluyosun aslında ama ne bılıyım zaten ıncecık lastık uzerınde gıdıyoruz oda iyisi olsun dedım ne biliyim

murat mişlen gevur parası beş para etmez ömrü çok kısa sanki ss lastiği gibi her sezon lastik mi değiştireceksin 10000km de işi bitiyormuş bende demesi ben bile yılda 10000km yol yapıyorum sadece işi gidip geliyorum birde arada sağa sola demek biraz gezsem 10 ay da bir mişlen alırım yani her 10 ayda bi 200 tl sende para çok galiba :santa:

abi arastırdım iyisi oldugu yönündekı görüşler coğunlukda.devamlı değştirme meselesıne gelınce ben motoru bi araç olarak değilde daha cok hobi olarak görüyorum o yüzden motora elımden geldıgınce harcarım ordan burdan bıraz kısayım dıye bakmıyorum genelde.tabı herkesın bı fikri olabilir kendıne göre dogru.bılmıyorum bakıyım bı deneyleım nasıl cıkacak

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

sıkıntı yok kardeşim en iyi seçim mükemmel yol tutuşu..
o fatih çinlisine de söyle kayıp düşünce almanlar kurtarıyormuymuş :queen:

inşallah abi bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar