Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

murat sen bu paylaşımları mı görmedin galiba bak güzel kardeşim bırak mişlen işlerini gel sana adam gibi pirelli takılım fransızlara para kazandırma :)
bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasak:pr:

benim lastiği taktırdığım yamaha sevısden büyük motor alan çoğu insan onlarda bile daha alır almaz lastik değiştiriyorlar.ve bi çoğu brıdgeston çıkışlı olduğu halde.mıchelın taktırıyorlar

bırak burada ahkam kesmeyide her akşam tv de izliyoruz lassa şöyle lassa böyle diye yurdum firması motorcuları kaale almıyoda lastik bile üretmiyo ürettide bizmi almadık yapsalarya michellin ayarında bir lastikte bizde alsak taksak elin fransızına muhtaç kalmasak:pr:

ooo hoşgeldin abi..gece motorunu sürdün mü.. far ayarını hangi konumda tutuyorsun

ooo hoşgeldin abi..gece motorunu sürdün mü.. far ayarını hangi konumda tutuyorsun
yokya gece süremedim daha henüz yağmur yağıyor anca gündüz bu gün kamerayı çıkardım kayıt yaptım onunda kablosu yok evi altüst ettim yok yok yok şeytan aldı götürdü kafayı yedim burada

ybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?

ybr cemaati, yeni ybr gelmiş hiç söz etmiyorsunuz bile nasıl olmus güzel mi çirkin mi nedir fikriniz. Bence çinli motorlar gibi olmus ağırlığı gitmiş motorun ne dersiniz?
yeni model yapacam diye 2 yerin rengini değiştirip üst model diye kakala ayni bizm gibi onlarda bizdede öncden Kartal vardi sonra Kartal L çikti farkne cam otomatik... wuuuuu özelliğe bak sanirsin turbo var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siyah renk zayıf gösterir, motor zaten zayıf, iyice cılız olmuş : ) di mi koray : ) hem gülmek iyidir moruk boşver avatar kalsın böyle : )

F54

şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttum

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsiz:p millet nasıl alır yeni model anlamam ki:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şenol abi türk malı olanlar var aslında çoğu arkadaş kullanıyor genelde kurye ler daha uzun ömürlü diyorlar ama markasını unuttum

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

bence hiç güzel değil en iyi 2009 kasalar ondan sonra olanlar diğer modellere göre cılız güçsüz tipsiz:p millet nasıl alır yeni model anlamam ki:farao:

ırc dostum..hem hakkını yeme yeni kasa daha keskin hatli o yüzden daha spor duruşu var

Forumdan Uzaklaştırıldı
hay aklınla bin yaşa kullanım ömrü gayet uzun diyor kuryeler onlar uzun ömürden memnun sa demekki biz kolay kolay eskitemeyiz bu lastiklari
çok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil ama

haklısın 1-2- değişiklik var ön amortisör siyah,benizindeposu granajı beğenmedim ,bide yan kapak şekli değişmiş başka bişey dikkatimi çekmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

siyah renk zayıf gösterir, motor zaten zayıf, iyice cılız olmuş : ) di mi koray : ) hem gülmek iyidir moruk boşver avatar kalsın böyle : )
senin yüzünden yanaklarım kırışacak her gördüğümde gülüyorum hayır bir avatarına bakıyorum sonrada bi yazdıklarına bakıyorum puhahahahahahahaahahahaahahahaahahaahaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahanda bu bizim dandik lastik bu da ırc çifti 125 lira

F54

çok çok çok kaliteli bi lastik değil bi michelin kadar değil kalitesi ama cstye 30 basar ve epey uzun süre lastik bitmiyor anca çivi deliklerinin sayısı artınca sen rahatsiz olup kendin değiştiriyorsun lastik bittiğinden değil ama
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
gülün millet gülmek gibisi mi var yahu : )

iyi geceler arkadaşlar yeni ybrnin fotosunu nereden bulabiliriz ? ben googledan baktım ama orda şuanki ybr esd modeli çıkıyor. yamahanın sitesindede esd var. nasıl bulabilirm bilen var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben orj lastik ne kadar dandik bilirim adam bana cst ye 90 tl dedi bende aaaaaaaa baya ucuz muş elinizde varmı dedim yok dedi sipariş etsek kaç güne gelir dedim 3 günde gelir dedi tamm ben sizi ararım dedim dandik lastik satmaya keriz çok piyasa da hele adam netten falan araştırıp almıyor sa vay haline satıcı istediği fiyata satıyor yani

50 liralik lastiği geçirirler mazallah azıcık ayık olmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar