Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler hayırlı günler selamlar olsun..
şenol abi sobanın gözünü seveyim bende de kuzine var kestaneler kebab yani hele fırında patates i tek geçerim ama biraz zahmetli ama çok keyifli oluyor sobalar...

anca yemek düşün, şu motor beni çeker mi diye sakın düşünme ha:pl:

F54

kanka bu gün iş yerinden 3.5 saat geç çıktım müdürün müsafirleri vardı işin yoksa kal şu mangal işini hallet yemeğine ye git dedi bende hayhay dedim kar altında mangal offf offf anlatamam aldığım lezzet i ve tat ı denemek gerek hep beraber:cat:

olanlari unuturumda kişileri hayatta unutmam aga..şimdi gidecek arkadaşlari kokutmak gibi olmasin gidin gerçekten zevkli ben şahsen çağirsalar giderim kibrisa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

haci sen bu motörü sıfır mi aldin 2. elmi anlat hele nasil oldu işler neden attan indin eşşe bindin aydinlat bizleri 600RR dan ybr ye geçişi nasil yorumluyorsunuz :queen:

kankam anlatsam yılan hikayesi olur.. biz bitmişiz okey dönüyoruz..çıkış hızlı olduğu kadar inişte aynı oldu..allah sağlık versin gerisi hikaye :)

---------- Post added at 14:08 ---------- Previous post was at 14:06 ----------

kanka bu gün iş yerinden 3.5 saat geç çıktım müdürün müsafirleri vardı işin yoksa kal şu mangal işini hallet yemeğine ye git dedi bende hayhay dedim kar altında mangal offf offf anlatamam aldığım lezzet i ve tat ı denemek gerek hep beraber:cat:

iyi bakalım sana afiyet bal şeker olsun kardeşim.. :) sen bi üşümesen yaparız tabikide :)

F54

abisi sen işe girdin daha onu ıslamdık yani haberin olsun...
seni bi lokanta veya restorant ta yakalamayayım kredi kartı limitine kabus olup çökeceğim haberin olsun:queen:
tok olsam bile garson donat yavrum masayı diyeceğim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam motor camiası napıyonuz?

F54

aslan fatih pirelli yakışır kardeşime mişlen e ölümmmm:pr:
fransa malı almıyorum almayanları da tebrik ediyorum :rendeer::cat:
alanlarda baksın işine muahttab olmuyorum:farao:

sağol fatih abi aslında maddiyatda sıkıntı olmasa michelin alacaktım :p bunu almam daki sebep iyi diye duydum birde 8 taksit olması peşin fiyatına
hadi hayırlı olsun fatihim...
ama keşke michelen alsaydın ...

hayırlısı olsun abi ne yapalım parasızlığın gözü kör olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi hayırlı olsun fatihim...
ama keşke michelen alsaydın ...

alanya tarafında dişli lastikle daha rahat eder korayım..fatih off road da yapacak dağ tepe geziyor : ) hayırlı olsun fatihim insallah rahat edersin bize de yaz nasıl olduğunu bilelim

ulem iyiki pirelli aldın ... elinden gelse 91,000 üyeye takacan pirelli.. reklam kokan hareketler bunlar bilal emmi :queen:
senin ybr ne pirelli çok bilem :pl:

alanya tarafında dişli lastikle daha rahat eder korayım..fatih off road da yapacak dağ tepe geziyor : ) hayırlı olsun fatihim insallah rahat edersin bize de yaz nasıl olduğunu bilelim
tamam durmuş abi aynen zaten bende o yüzden aldım aslında dişli pirelliyi ben dağlarda gezmeyi seviyorum off road yapacam bol bol

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuhhhh sanaaaaa korayyy
handikap koray navigatörle kaybolan ilk insan:queen::queen::santa:
allahın sopası yok fransız malı kullanırsan veya almayı düşünürsen öyle kaybolursun işte :p
: ) : ) navigatörle nasıl kayboluyon korayım : ) : ) bu ne büyük sevgi aranızdakı yahu : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------

tamam durmuş abi aynen zaten bende o yüzden aldım aslında dişli pirelliyi ben dağlarda gezmeyi seviyorum off road yapacam bol bol

biliyorum abicim neden aldığını : ) ben de yanaktaki yazısına vuruldum lastiğin valla fatih ne yalan söyleyeyım güzel dersen ben de bi takım alabilirim cstler allaha emanet kazık gibi gidiyor motor yatamıyorum virajlarda esnetmeye bile korkuyorum

yuhhhh sanaaaaa korayyy
handikap koray navigatörle kaybolan ilk insan:queen::queen::santa:
allahın sopası yok fransız malı kullanırsan veya almayı düşünürsen öyle kaybolursun işte :p

kanka kaybolma meselesi şöyle... :)
biliyorsun ki navigasyonu yeni aldım.. ayarlar kısmında bu aletin hangi yolları kullanacaksan
onu seçiyorsun.. bunda da fabrikasyon olarak otoyol dan götürüyor.. ee bende e-5 ten gittim.. buradan kartala kadar navi ..ye hiç bakmadım kartalda bi baktım hayırlı işler.. beni otoyola sokmaya çalışıyor.. şenol abinin verdiği tarifle yola çıktık köfrü kavşağını kaçırınca soluğu haremde aldık :queen:
ama harbiden dediğin doğru, navigasyonla kaybolan ilk insan ünvanı bende :cherry:

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

yaw durmuş senin şu avatar beni çok güldürüyor :queen:
bende acayip bişey bulayım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gençler araba aldım eskisi buydu bunu verip bunu aldım hep hayalimdi..nasıl..?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar