Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu motor o zaman tam size göre.. sorunsuz , sıkıntısız derdi tasası olmayan bir motosiklet.. yakıt konusunda da oldukça cimri.. parça sıkıntısı olmayan, yan sanayisinin yan sanayi ağına sahip bir model.. vatandaşın biri , ayrıca bu motorla 5 yılda 86,500 km yol katederek dünya turu yapmıştır...

F54

ii tercih olur benden demesi cbf e dokunasın gelmez...
kısa gezilere bile çıkarsın günde 200 km yapacak geziler de gayet güzel oluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, ben bu moturu tanımadığım için sizden yardım rica etmiştim, bu motor ikinci motorum olacak, dört hafta önce 2011 model cbf 600 almıştım. Bunu da günlük kullanım için alacağım kısmet olursa.
kendini ispatlamış bir model macera aramaya hiç qerek yok bu sınıfın favorisi..az yakar 'şehir içinde' çok kaçar..valla ben yolda herqün birileriyle kavqa edip kaçıyorum yakalayamiyorlar ondan biliyorum cafer bey..

cbf 600 'ü şehir içi kullanımda ağır geldi, hoşuma gitmedi açıkçası, cbf 500 vardı, sattığıma pişman oldum, ybr 125 den sonra, büyük moturu sattığımda bir tane de scooter almayı düşünüyorum, kısmet işte.

kendini ispatlamış bir model macera aramaya hiç qerek yok bu sınıfın favorisi..az yakar 'şehir içinde' çok kaçar..valla ben yolda herqün birileriyle kavqa edip kaçıyorum yakalayamiyorlar ondan biliyorum cafer bey..

cbf 150 ile kafamı çok karıştırmışlardı, ama yardımlarınızla ybr de karar kıldım.

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

tüm modellerden birer tane alarak koleksiyon mu yapacaksınız :cherry:

yok ya, hevesle aldım, şehir içinde yorucu oldu birazcık, yaş 40 dan sonra motorcu olursan böyle hemen beğenen hemen vazgeçen oluyorsun maalesef :mrgreen:

ybr ile brezilyalı bir motorcu dünya turuna çıkınca açıkçası ybr çok dikkatimi çekti, hız derdim olmadığı için bu modeller bana daha uygun geliyor, zira hesaplı olması da çok güzel tabi ki.

Yaşayın varolun YBR 'ciler :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ı thınk there ıs another reason for this situation and thats you have enouqh money

ybr ile brezilyalı bir motorcu dünya turuna çıkınca açıkçası ybr çok dikkatimi çekti, hız derdim olmadığı için bu modeller bana daha uygun geliyor, zira hesaplı olması da çok güzel tabi ki.

Yaşayın varolun YBR 'ciler :queen:

cafer abi sen beni dinle .. bu segmente 3 silahşörler diye bilinen tvs apache,cbf 150 ve ybr 125 i kullandım.. ama huzur ybr de ... pişman olmayacaksın

17mjx.jpg
[/url][/IMG]
17mhx.jpg
[/url][/IMG]
17mkq.jpg
[/url][/IMG]
17mlb.jpg
[/url][/IMG]
17mlp.jpg
[/url][/IMG]

carbon denemelerim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:

F54

cafer huzur ybr de hiç merak etme servisin yolunu unutturur yani...
lokman bu egsoz üstü korumayı nasıl karbon kaplarız zor oluyor mu?

epey zor ama imkansız deil uzun zaman dır acaba tek parçayla yapabilirmiyim diyordum ama korkmayın biraz el becerisi yeterli bu esnek bi malzeme saç kurutma makinasıyla iki kişi olman lazım ısıtıp gerdirerek istediğin şekli verebilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
epey zor ama imkansız deil uzun zaman dır acaba tek parçayla yapabilirmiyim diyordum ama korkmayın biraz el becerisi yeterli bu esnek bi malzeme saç kurutma makinasıyla iki kişi olman lazım ısıtıp gerdirerek istediğin şekli verebilirsin

içeriye qörünmeyen tarafa kıvırsaydin uçlarını daha iyi oluyor ben kıvırmadim hava alıp kalktı aralara su qirebiliyor özellikle orta kısımdan..tabi tekrar çektim bu defada karbonun üstüne şeffaf fısfıs vernikleme yaptım ne su alıyor ne de ısınınca bozulup kalkma

F54

bende o parçayı yapmak istiyorum üzeri çiziliyor artçı aldığım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar