Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

koray bence fazla bızıklıyorsun başına iş açmasın garanti kapsamı yalan olmasın sonra...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koray bence fazla bızıklıyorsun başına iş açmasın garanti kapsamı yalan olmasın sonra...

bu qaranti zıkkımına benim koç qibi xenonum qitti..qitti..bu arada bızıklamak ne kadar komik bir kelimedir öyle hahaha

ben 2 sene 55w ampul kullandım farda anahtar oldugu için sorun hiç olmadı ayrıca orj tası eritmiyor ama yan sanayi olanları hemen eritiyor. şuanda üstünde yine 55w osram ampul var fakat hiç sorun yaşamamak için röleli tesisat çektim ne akü sorunum var nede aydınlatma sorunum :)

ömer istersen sen 100wlık ampul tak gene erimez :p sonuçda içini saç yaptın :queen:

bu arada 55 takınca aydınlatması nasıl oldu kardeş baya canlanmıştır

F54 özel mesajdada attım belki atamamışımdır çeşme meydanı taksi duragının orda penguen veteriner klinigi var orası

F54

bende sana attım özel mesaj...
yok benim motor kara :)
koray onları okumaya kalkma baya vakit alıyor amma sorun lu bi motor bu cbf

F54

uğrarım tabiki senden de bazı konularda bilgi alırım bende hayvanları çok severim birkaç tane av köpeğimiz var eniştemle birlikte baktığımız..
bora senin yaş kaç...

Bir arkadaş ybr 125 mi cbf 150 mi alayım diye bu topiğe girmişti.. ona istinaden cevap..
bu cevapta hiç bir hile hurda yok.. ne motosiklet sitesi ne servis.. sadece tüketici hakları..belki adam motoru pek sevmeyen iş için kullanan biridir :queen:
http://www.sikayetvar.com/sikayet/n...orum+6+Ay+Iveccedil;erisinde+2+Defa+Yag+Yakti!

http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=ybr+125&x=0&x=0&y=0 buda bizim ki

Teşekkür ederim, bu hafta gidip ybr 'mi alayım bari.... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim, bu hafta gidip ybr 'mi alayım bari.... :bounce:

alın bari cafer bey..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

ne qüzel yaqmur yaqıyor..yaqmurda motor sürmek başka keyif vallahi billahi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar