kemence bara:queen:irfan agayıda çağıralım
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
nereye götürcen bizi kanka.. diskoya mı? bara mı? :cherry: ::blusssh:
kemence bara:queen:irfan agayıda çağıralım
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
nereye götürcen bizi kanka.. diskoya mı? bara mı? :cherry: ::blusssh:
koray abi zaten biz her zaman 3 sınıf ülke olduğumuzdan normal yani
http://vimeo.com/16968837
abilerim şunu izlemenizi isterim manyak motor kullanıyor adam
yok artık neler denmiş....
korayım gördüm görmemezlikten geldim o maili
idare ediver artık...
Fatihim güzel kardeşim bu gidişle koray ın dediği gibi 125 liğe devam...
yeri gelmişken sorayım sizlerede;
bana kaliteli motora göre beyaz ampül lazım, linki olan varsa paylaşırmı acaba![]()
kemence bara:queen:
fatih maşallah de bak biz geziden konuşuyoruz başka modeller de ise durum farklı neymiş efendim tüm yeni teknoloji motorlar yağ yakarmış:queen: falan falan işte.... bak bize nereye gidelim de motorlar yol yapsın diyoruz daha ne olsun keşke o adamlarda sorunlarla uğraşmak yerine gezebilseler:queen: KORAY BEN O MUHABBETİ BİLMİYORUM adam terbiyesiz aga ben ne yapayım:queen:abi kusura bakmayında ybr topici muhabbet topici oldu maşallah yb r den çok sizlerin gezi muhabbetleriniz var biz gelemiyoz tabi gidin gezin eğleninr:
fatih maşallah de bak biz geziden konuşuyoruz başka modeller de ise durum farklı neymiş efendim tüm yeni teknoloji motorlar yağ yakarmış:queen: falan falan işte.... bak bize nereye gidelim de motorlar yol yapsın diyoruz daha ne olsun keşke o adamlarda sorunlarla uğraşmak yerine gezebilseler:queen: KORAY BEN O MUHABBETİ BİLMİYORUM adam terbiyesiz aga ben ne yapayım:queen:
yok artık neler denmiş....
korayım gördüm görmemezlikten geldim o maili
idare ediver artık...
Fatihim güzel kardeşim bu gidişle koray ın dediği gibi 125 liğe devam...
yeri gelmişken sorayım sizlerede;
bana kaliteli motora göre beyaz ampül lazım, linki olan varsa paylaşırmı acaba![]()
aga o yazı asker ocağında da oluyor evet o terbiyesiz insan bizi de bozacak:queen:bunu aramıza almayalım yaw.. bizimde terbiyemizi bozacak.. bak dünden beri yok ne güzel.. hani fabrikalarda atıyorum 125 gündür iş kazası olmamıştır diyor ya o hesap bizimkide.. adminlere söylücem böyle bi not hazırlasınlar pandastar için:queen:
aga o yazı asker ocağında da oluyor evet o terbiyesiz insan bizi de bozacak:queen:
fatih ben anlamadım aga ne iştir gerçiii , burası ne kadar yeridir bilmemde ne oldu bizim meteye gene ban yimiş yer cücesi varmı bilgin ?
ayrıca ybr ci, arkadaşlar kusra kalmasınlar anasını sattımın yokki bi ybr miz , bizde yazalım topinge :cherry:![]()
geldim çalışıyordum nabiyim...
bu sıralar gelebilsem çok iyi olacakta, havalarda güzel...
bakim c.tesi izinli olabilirsem kaçarım sizede haber veririm...
izmitten korayı alır adaya fatih in yanına gideriz...
fatih maşallah de bak biz geziden konuşuyoruz başka modeller de ise durum farklı neymiş efendim tüm yeni teknoloji motorlar yağ yakarmış:queen: falan falan işte.... bak bize nereye gidelim de motorlar yol yapsın diyoruz daha ne olsun keşke o adamlarda sorunlarla uğraşmak yerine gezebilseler:queen: KORAY BEN O MUHABBETİ BİLMİYORUM adam terbiyesiz aga ben ne yapayım:queen:
abi sana her zaman sayfamız açık gelip selam vermeyenin başı bitten bi tarafı da pireden kurtulmasın:queen: hadi bakalım istersen foruma girince selam verme vallaha bedduam tutar:cherry:fatih ben anlamadım aga ne iştir gerçiii , burası ne kadar yeridir bilmemde ne oldu bizim meteye gene ban yimiş yer cücesi varmı bilgin ?
ayrıca ybr ci, arkadaşlar kusra kalmasınlar anasını sattımın yokki bi ybr miz , bizde yazalım topinge :cherry:![]()
küfür etmiş birine yine saldırmış,ezmiş,silahla vurmuş aga.. :queen:
abi sana her zaman sayfamız açık gelip selam vermeyenin başı bitten bi tarafı da pireden kurtulmasın:queen: hadi bakalım istersen foruma girince selam verme vallaha bedduam tutar:cherry:
yavaşşş gellll senin motor sanki 131 beygir :queen:ama abi bizde konbine fren sistemi var haberin olsun....havalara girme ulem pis ybr ci :cherry::queen: korayla ikinizi arkama bağlarım sürükler götürürüm bak :cherry::queen::flower:
valla onu bunu bilmem dostum mete bu sana ,küfür etmişse kesin haklı bir sebebi vardır aga durduk yerde küfür etmezbenim tanıdığım meteyse ...
yavaşşş gellll senin motor sanki 131 beygir :queen:ama abi bizde konbine fren sistemi var haberin olsun....
honda dinlemez alır götürür :cherry:ama arpasını bolca koyacan önüne (yağını) :cherry::queen: