Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

koray abi zaten biz her zaman 3 sınıf ülke olduğumuzdan normal yani

http://vimeo.com/16968837

abilerim şunu izlemenizi isterim manyak motor kullanıyor adam

video manyak güzel.. kullanan daha manyak

yok artık neler denmiş....
korayım gördüm görmemezlikten geldim o maili:)
idare ediver artık...
Fatihim güzel kardeşim bu gidişle koray ın dediği gibi 125 liğe devam...
yeri gelmişken sorayım sizlerede;
bana kaliteli motora göre beyaz ampül lazım, linki olan varsa paylaşırmı acaba:)

beyaz ampül bende araştırdım kanka ama 35W değil.. 55W falan

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

kemence bara:queen:

tamam kanka ben varım...bizim minikte olsaydı keşke..sen tut dün birine yağdır küfürleri.. sonra ban :queen:

F54

abi kusura bakmayında ybr topici muhabbet topici oldu maşallah yb r den çok sizlerin gezi muhabbetleriniz var biz gelemiyoz tabi gidin gezin eğlenin :pr:
fatih maşallah de bak biz geziden konuşuyoruz başka modeller de ise durum farklı neymiş efendim tüm yeni teknoloji motorlar yağ yakarmış:queen: falan falan işte.... bak bize nereye gidelim de motorlar yol yapsın diyoruz daha ne olsun keşke o adamlarda sorunlarla uğraşmak yerine gezebilseler:queen: KORAY BEN O MUHABBETİ BİLMİYORUM adam terbiyesiz aga ben ne yapayım:queen:

fatih maşallah de bak biz geziden konuşuyoruz başka modeller de ise durum farklı neymiş efendim tüm yeni teknoloji motorlar yağ yakarmış:queen: falan falan işte.... bak bize nereye gidelim de motorlar yol yapsın diyoruz daha ne olsun keşke o adamlarda sorunlarla uğraşmak yerine gezebilseler:queen: KORAY BEN O MUHABBETİ BİLMİYORUM adam terbiyesiz aga ben ne yapayım:queen:

bunu aramıza almayalım yaw.. bizimde terbiyemizi bozacak.. bak dünden beri yok ne güzel.. hani fabrikalarda atıyorum 125 gündür iş kazası olmamıştır diyor ya o hesap bizimkide.. adminlere söylücem böyle bi not hazırlasınlar pandastar için:queen:

yok artık neler denmiş....
korayım gördüm görmemezlikten geldim o maili:)
idare ediver artık...
Fatihim güzel kardeşim bu gidişle koray ın dediği gibi 125 liğe devam...
yeri gelmişken sorayım sizlerede;
bana kaliteli motora göre beyaz ampül lazım, linki olan varsa paylaşırmı acaba:)

osram nightbreaker h4. bundan iyi h4 lamba yok. ama 55w.

F54

bunu aramıza almayalım yaw.. bizimde terbiyemizi bozacak.. bak dünden beri yok ne güzel.. hani fabrikalarda atıyorum 125 gündür iş kazası olmamıştır diyor ya o hesap bizimkide.. adminlere söylücem böyle bi not hazırlasınlar pandastar için:queen:
aga o yazı asker ocağında da oluyor evet o terbiyesiz insan bizi de bozacak:queen:

İrfan Aga da geliyor..ebubekir işlerini hallet kesin bak karışmam.. sonra seni güvenlikçiler bilem kurtaramaz :queen:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
aga o yazı asker ocağında da oluyor evet o terbiyesiz insan bizi de bozacak:queen:

fatih ben anlamadım aga ne iştir gerçiii , burası ne kadar yeridir bilmemde ne oldu bizim meteye gene ban yimiş yer cücesi varmı bilgin ? :)

ayrıca ybr ci, arkadaşlar kusra kalmasınlar anasını sattımın yokki bi ybr miz , bizde yazalım topinge :cherry::p

fatih ben anlamadım aga ne iştir gerçiii , burası ne kadar yeridir bilmemde ne oldu bizim meteye gene ban yimiş yer cücesi varmı bilgin ? :)

ayrıca ybr ci, arkadaşlar kusra kalmasınlar anasını sattımın yokki bi ybr miz , bizde yazalım topinge :cherry::p

küfür etmiş birine yine saldırmış,ezmiş,silahla vurmuş aga.. :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
geldim çalışıyordum nabiyim...
bu sıralar gelebilsem çok iyi olacakta, havalarda güzel...
bakim c.tesi izinli olabilirsem kaçarım sizede haber veririm...
izmitten korayı alır adaya fatih in yanına gideriz...

bekir sen motürü (ybr) yi satmamışmıydın gözüm yoksa benmi öle algıladım :) ?

maşallah abi sende haklısın bu arada :D

F54

abi sana her zaman sayfamız açık gelip selam vermeyenin başı bitten bi tarafı da pireden kurtulmasın:queen: hadi bakalım istersen foruma girince selam verme vallaha bedduam tutar:cherry:

Evet arkadaşlar bi soru size.. benim motorun akü özellikleri ve konjektör özellikleri nedir hadi anlatın bakim bana :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi sana her zaman sayfamız açık gelip selam vermeyenin başı bitten bi tarafı da pireden kurtulmasın:queen: hadi bakalım istersen foruma girince selam verme vallaha bedduam tutar:cherry:

havalara girme ulem pis ybr ci :cherry::queen: korayla ikinizi arkama bağlarım sürükler götürürüm bak :cherry::queen::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar