Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bekleriz kardeşim gelince haber eyle:)
fatihim saolasın sanada iyi geceler nasılsın?
yarın hava yağmaz ise çıkıp avrupa yakasına gitmeyi düşünüyorum motorlar...
sadece yağmur olmasın yeterli bana...
8. gün bitti bugün...
özlemiştir kerata çalışmayı bile ısınsın biraz dimi:)

F54

tabi ya biraz ısınsın bakalım nede olsa ybr öyle 50 km de ısınmaz he:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler halen karar verebilmiş değilimybrm cbf mi yoksa kawasaki klx 20mi yoksa wr125r mı?Bu ybr arazide gidebiliyormu arazi dediğim böyle aşırı değil bozuk zeminde nasıl rahat motormu tüketimi iyi sanırım.Şu benim harleyin yanına düşünüyorum hergün binicem bkımınıda ben yapıcam ne diyorsunuz

farklı durmuş güzel olmuş

teşekkürler kardeş evet farklı bir şekil oldu aslında birde zenon taksan renklerde uyum sağlar farla :D

Beyler halen karar verebilmiş değilimybrm cbf mi yoksa kawasaki klx 20mi yoksa wr125r mı?Bu ybr arazide gidebiliyormu arazi dediğim böyle aşırı değil bozuk zeminde nasıl rahat motormu tüketimi iyi sanırım.Şu benim harleyin yanına düşünüyorum hergün binicem bkımınıda ben yapıcam ne diyorsunuz

kardeş fazlasıyla işini görür dağda bayırda bak benim videoları incelere orada dağlarda sürülmüş videolar var

http://www.izlesene.com/kanal/fat280#

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah çünkü artık çıldırdım 100 km de 5.5 litre yakmaktan.Tamam havam on numara ve ömrümün sonuna kadar motorumu değiştirmicem ama ah o yakıt ah günlük kullanım içinhiç uygun değil.

eyvallah çünkü artık çıldırdım 100 km de 5.5 litre yakmaktan.Tamam havam on numara ve ömrümün sonuna kadar motorumu değiştirmicem ama ah o yakıt ah günlük kullanım içinhiç uygun değil.

:D motorunuz ne abi sorması ayıp
birde zaten bu zamanda ekonomi şart benzin zaten çok pahalı büyük motorun yanında küçük bir motorda olacak bence her yere büyükle gidilmez değil mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabi gidilmez motor 1200cc harley 883 olarak hayata başladı ama silindiri değiştirdim sonra yakıt hayliyle çok yakıyor ve ben şehir içinde yakın yerlereböyle tek başım gidiceğim vakit kullanabiliceğim birşey arıyorum arazi motorlarına baktım xl200 ler gibi falan işte ama onlar çok yakıyor gördüğüm kadarıyla ve parça sıkıntısı çok fazla ben parçası bol kendi aşağı yukarı dare eder bir motor arıyorum ama benzin ekonomisi çok çok önemli ybr ile cbf bu bakımdan iyi motorlar.
Şimdi bu motorlaırn bakımı için gerekli parçaları nereden alıyorsunuz?mesela silindiri sökmek için gerekli parçaları yada sübapları sökmek için gerekli parçaları yada debriyajı söküp takmak için sıkıştırıcıları?Ben motorla beraber komple o setleride almak istiyorumda.

tabi gidilmez motor 1200cc harley 883 olarak hayata başladı ama silindiri değiştirdim sonra yakıt hayliyle çok yakıyor ve ben şehir içinde yakın yerlereböyle tek başım gidiceğim vakit kullanabiliceğim birşey arıyorum arazi motorlarına baktım xl200 ler gibi falan işte ama onlar çok yakıyor gördüğüm kadarıyla ve parça sıkıntısı çok fazla ben parçası bol kendi aşağı yukarı dare eder bir motor arıyorum ama benzin ekonomisi çok çok önemli ybr ile cbf bu bakımdan iyi motorlar.
Şimdi bu motorlaırn bakımı için gerekli parçaları nereden alıyorsunuz?mesela silindiri sökmek için gerekli parçaları yada sübapları sökmek için gerekli parçaları yada debriyajı söküp takmak için sıkıştırıcıları?Ben motorla beraber komple o setleride almak istiyorumda.

abi ben daha hiç silindir debriyaj set almadım sadece sibob ayarı yaptım kendim sentille motorum daha 20 binde gerek yok daha ve hedefim 100 bin yapmak sorunsuz inş. anca debriyajı değiştiririm gibi geliyor 10-20 bin km sonra ama hava filtresi ve ufak tefek şeyleri şu siteden aldım ben
bu arada zincir dişli setinide değiştirdim bu siteden aldım takım olarak

http://www.rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah kardeş benim aradıgım aslında özellikli bir alet varmı bu ufak motolar için silindir sökmek için yada sübapları yerinden çıkartırken takarken sıkıştırcı tarzı

Forumdan Uzaklaştırıldı
ozaman ramçoyu askerden kurtarırız :) bir gece operasyonu yapim haha

Merhaba,
Motoru alalı 700 km oldu zinciri ne aralıklarla yağlamalıyım hiç yağlayıp temizlemedim önerdiğiniz ürün varmı.
Konuyla alakalı sitede dolşatım ama o-ring,X-ring diye ikiye ayrılıyor zincirler hani bakımlarıda aynımı gazyağı falan kullanın diyen var zincir yağları kullan diyen var.
Birde bu motoru yıkarken hassas yerleri varmıhani tanzikli suyla yıkarken şuralarına dikkat et diyebileceiğiniz yerler..
1000 km bakımı geloemdeiginden servise gitmedim birşeyi merak ediyorum debriyaj kolunda da 1 cm lik bi bosluk var normalmidir?
1. viteste fazla devir vermedigim halde motorda bi heybetlenme var bunuda 1000 bakımında soracagım bu normalmidir?
Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum ..Teşekkürler

Led çok acar olmuş Fatih :cat: ön iki amortisörün oraya takabilseydin keşke kolye gibi dururdu yanınca :cat:

F54

sana ybr ii gider boşver cbf i sonra her hafta yağ kontrol etmek adamı sıkar zaten şehir içi ybr daha kıvrak:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağol kardeşim zaten hemen satılan cihazlar bunlar satarım bir kuryeye gider hemen alırlar ybrlere bir bakim üzerlerine oturim deniyek :)

F54

Sağol kardeşim zaten hemen satılan cihazlar bunlar satarım bir kuryeye gider hemen alırlar ybrlere bir bakim üzerlerine oturim deniyek :)
eğer maddi durumlar ii ise sıfır al 5yıl sorunsuz bin ama ben bi sezon gezeyim sonra satarım dersen 2.el servis bakımlı uygun ybr ler mevcut ama her 2 seçenekte de zarar etmessin ama uzun yıllar kullanırsan sıfır alsan daha güzel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar