a.s. ramazan abi sen nasılsın izinlisin galiba bakıyorum hep dışardasın nasıl askerlik bu kardeşim![]()
SEN NE çektiğimi gelde bana sor... nerde nasıl yaşarım birde bana sor...
davul un sesi dışarıya hoş gelirmiş.....
a.s. ramazan abi sen nasılsın izinlisin galiba bakıyorum hep dışardasın nasıl askerlik bu kardeşim![]()
SEN NE çektiğimi gelde bana sor... nerde nasıl yaşarım birde bana sor...
davul un sesi dışarıya hoş gelirmiş.....
İyi akşamlar. Bu okyanus vardı nerelerde o? Merak ettim. Onun yerine ben mi parazit yapsam azcık. İlla söyleticeksiniz bana. Şuan Honda servisi olarak konuşuyorum. :queen:
abi ben seni ybr alacak derken honda aldın artık sen bize + ve - lerini diyecen kullanan olarak okyonus haklıımı haksızmıymış![]()
Aman hocam abi falan deme daha 19 yaşındayım ben. Ybr alıcaktıkta kandırdılar cbf verdiler. Kısmet işte. Valla okyanus sonuna kadar haklıCbf ile henüz çok fazla gezemedim. 200 km falan oldu. İyi gidiyor. Frenler güzel. Şuana kadar çok fazla sıkıştırmadım. Herhangi bir tekleme sorunu yaşamadım. Yağ tıpasını açıpta ne kadar eksiltmiş diye bakmadım. Herşey iyi gidiyor. Arasındaki farka gelicek olursak. Motor biraz daha iri. Biraz daha ağır. Biraz daha kuvvetli. Ybr 125 Esd sürekli kullanıyorum. Arkadaşımın motorunu. Aralarında çok öyle ahım şahım bir fark yok. Dediğim gibi kasa biraz daha iri. Hepsi bu. Benimki sadece şans. Ybr için gittik Cbf aldık geldik. Sanırım ybr biraz daha sportif duruyor.
hayırlısı olsun tekrardan bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişler dikkatli bakar aşırı zorlamassan birşey olmaz zaten allah kaza bela vermesin
Amin cümlemize. Zaten çin'den geldik. Her ne kadar sorunsuz bir çin malı motorum olsada. Ona nasıl baktıysam bunada aynı şekilde bakıcam. Sorunsuz bineriz inşallah.
inş. kardeş dediğimiz gibi çinli minli farketmez bakarsan uzun yıllar sorun yaşamassın şahsen ben kaza dışında hiç servise gitmedim kendi işimi kendim gördüm
Garantiden çıkmıycak deseler yaparız kendi bakımımızı ama malesef. Gerçi Edirne'de honda serviside yok ama. Bakalım daha 1000 km olmadı. Allah kerim belki açılır servis ben 1000'i doldurana kadar.
ben sıfır aldığımdan beridir gitmedim garantiyi takmadım desem olur tabi yanlış yaptım ama şuan zaten garantisi bitti motordada tık yok ama sen git tabi ama edirnede honda servisinin olmaması garip bizim ilçede bile var![]()
s.a ybr tayfası.. yine muhabbet iyi![]()
Valla en yakın servis 80 km. Açılıcak dediler yeni sezona yeşicekmiş. Plaza bitti ama. Honda ne zaman gelir bilmiyorum. Sadece servis gelicekmiş. Garanti lazım benim motora. Gün gelir tekler falan. Sıkıntı olmasın.
fatih sen motorculuğun kanunu na aykırı davranıyorsun bak bi ybr ci ile bi cbf çi arkadaş olamaz alırım anahtarını haberin olsun.:queen:
fatih asortik gene radara girmiş haberin var mı?
fatih sen motorculuğun kanunu na aykırı davranıyorsun bak bi ybr ci ile bi cbf çi arkadaş olamaz alırım anahtarını haberin olsun.:queen: