Şimdiye kadar hiçbir şeyi serviste yapdırmadımHatta lastiği aldığımda kendim sökdüm cantdan.Debriyajıda kendim yaparım
Hiçbir usta kendi malı gibi yapmıyor malesef.Kendi malını özenle ve zevkle yapıyorsun.Subap ayarını bile kendim yapdım hatta serviste sordum 20 tl dediler peki aralığını kaçlık sentille yapıyorsunuz dedim sentil kullanmıyoruz dediler
Yani öylesine ayar yapıyorlar.10 tl ye sentil alıp kendim yapdım
Funny motorun çok güzel olmuş kazasız belasız kullan inşallah.
okan aynı kafadanız bende aldım alalı servise gitmedim herşeyini siboblarını karbüratör ayarını herşeyini ben kendim yaptım şimdide dişli zincir takımı sipariş verdim o gelecek 2 güne onuda değiştirecem bakalım debriyajda şimdilik sorun yok gidiyor gittiği yere kadar gitsin bu arada ben motosiklet yağı koymuyorum araba yağı koyuyorum debriyaja zarar verir dediler ama 20 binde ve şimdilik sorun yok
arkadaşlar dün debriyaj balatası için kolları sıvadım ve debriyaj kapagını açtıgımda debriyaj ın boşlugunu aldıgımız ayar civatasının boşta oldugunu gördüm debriyaj balataları langır langır sallanıyodu benim motosikletimde kalkışta tam kavrama yaparken bir silkeleme oluyodu sanırım bu civatanın gevşek olmasından kaynaklanıyodu hazır acmışken debriyaj balatalarınıda degiştirdim simdi kaymak gibi oldu motosiklet
sevindim kardeş sorununu kendin hallettiğin için bile baya büyük bir haz almışsındır mutlaka