300 lira mı naptın kazıkçımıyım ben300 e satıyorum demedim ki
Elimizde 2 tane uzay kafa var İsterseniz anlaşırız(orjinal Yan sanayi değil )
hmmm bana mavi lazım. ama siyah ta OLABİLİR
300 lira mı naptın kazıkçımıyım ben300 e satıyorum demedim ki
Elimizde 2 tane uzay kafa var İsterseniz anlaşırız(orjinal Yan sanayi değil )
Sana beleş okancım ayıpsınKazıkçı reco :mrgreen:
hmmm bana mavi lazım. ama siyah ta OLABİLİRkaç para istiyorsun bakalım Recai
bir de sol sinyal lazım
Sana beleş okancım ayıpsın
Şimdi özgür bende 1-2 ay kullanılmış 0 uzay kafa var.Biliyosun uzay kafa tek değil rüzgarlığı demiri farı grenajı hepsi ayrı ayrı satılıyor almaya kalksan orjinal baya bi para tutuyor
Tertemiz 2 tane uzay kafamız var..Aklımda şuan bi fiyat yok aslında ama verirken komple vericem demirinden tut sinyali falan herşeyi hazır olarak normalde kimse böyle vermez ama benim ihtiyacım yok evde duruyor işiniz görülsün..Satsamda olur satmasamda öyle duruyor..
![]()
herşey güzel de Recai kardeşim ben şimdi bunu alsam daha boya yaptırıp boyatacağım ve orjinal sticker sipariş edicem... yani oradan da bir gider olucak. öğrenci olduğumu göz önüne alarak bana bir ÖM atarsan kalbinden geçen komple kafalık fiyatıyla ilgili iyi olur...
Stickerlar falan çok pahalı bildiğim kadarıyla özgürüm Bence mavi bulmalısın ama istersen Yarın fiyat konusunda bilgilendirme yaparım Arkadaşa sorayım.Enesin motorunu biz aldık biliyosun onun Uzay kafada evde duruyor..Onu yollıyabilirim
Selamlar Herkese Gençler..Özgür merhaba..Yaşıyorum merak etmeyin ihtiyar abiniz ölmedi daha..Hayat koşturup duruyoruz..Ama motor sevgisi hep kalbimizde beynimizde..merak etmeyin..
Selamlar Herkese Gençler..Özgür merhaba..Yaşıyorum merak etmeyin ihtiyar abiniz ölmedi daha..Hayat koşturup duruyoruz..Ama motor sevgisi hep kalbimizde beynimizde..merak etmeyin..
Abi aradığın için çok teşekkür ederim tekrar
güne Serdar abi'nin sesiyle başlamak ne güzel birşeymiş, aradı beni yaklaşık 32 dakika muhabbet ettikabi söylemeden edemeyeceğim çok pozitif bir insansın valla tüm stresim gitti :rendeer:
Abi nerelerdesin sen![]()
İyiyim abi obur sıtede goruyodum ama burda yoktun bırı yanlıs bısey mi yapdı ?
İyiyiz ramco abi sen nassın
Olsun mert abi bosverBizim mekana dokunamazlar
Ybr club kapandımı gıremıyrum
![]()
arkadaşlar uzunca bi süre scooterdan sonra YBR 125 ESD almayı düşünüyorum. merak ettiğim bi kaç konu var sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ESDlerin far tipi nedir xenon bağlamaya ne kadar uyumludur.
orjinal lastikleri iş yaparmı yoksa iyi bi lastik takmak gerekirmi.
birde periyoduk bakımları kaç kmde bir merak ediyorum.
forumda oldukca bol sayfa var karıştırdım ama bunlarla ilgili tam bi bilgi bulamadım. esd olarak konuşulmadıgı ıcın tamda emın olamadım soylenenlere. simdiden tşkler.
arkideşler ( arkadaşlar yazmayı bende biliyorum) nasılsınız.....
Benim farlar bana yetiyor.Yakındada xenon gelıyor zaten![]()