Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

okan zamanı kendin yaratmalısın..imkanlarıda kendin zorlamalısın...
bu arada ben far devamlı yanmasın diye anahtar koymuştum motora....
geçen gün 2004 lerde bulunan anahtardan aldım yakında onu takacağım...

siz hepiniz redline kadar getirip mi vites değiştiriyonuz motorun canını alıyonuz ozaman

okan zamanı kendin yaratmalısın..imkanlarıda kendin zorlamalısın...
bu arada ben far devamlı yanmasın diye anahtar koymuştum motora....
geçen gün 2004 lerde bulunan anahtardan aldım yakında onu takacağım...

Ne yaparsın abi olmayınca olmuyor.Ben sormusdum burda soketı falan uymaz dedıler bende unuttum sen yap abı olursa bende yaparım.

siz hepiniz redline kadar getirip mi vites değiştiriyonuz motorun canını alıyonuz ozaman

Ee heralde redlıne atam gırmedenkı hızları bunlar.

birinde mahonyy yani sedat ile 3 dakika kadar sadece 2, vites dip gaz gitmiştik.... sedat anlamıştır ne dediğimi....
fulll gaz hep gaz değil ama bazen esiyor biryerlerden...

Aynen nedense ben sureklı sert kullanıyorum ne olacak benım bu huyum bılmem.

Eskısehire 1 depoyla gider gelir heralde ybr google mapsden bakdım 3 ayrı yol var mudurnu uzerınden kısa yol 202 km.

Abi gezi günü birlikmi ?

Ne yaparsın abi olmayınca olmuyor.Ben sormusdum burda soketı falan uymaz dedıler bende unuttum sen yap abı olursa bende yaparım.

Ee heralde redlıne atam gırmedenkı hızları bunlar.

Aynen nedense ben sureklı sert kullanıyorum ne olacak benım bu huyum bılmem.

Eskısehire 1 depoyla gider gelir heralde ybr google mapsden bakdım 3 ayrı yol var mudurnu uzerınden kısa yol 202 km.

Abi gezi günü birlikmi ?

1-2-3 nisan.. sen gelde ister günü birlik ister yatılı...

Günübirlik nasıl olur mesela ?Sabah 8 de çıkıyoruz akşam kaçda varılır ücret vericez mi ?

Günübirlik nasıl olur mesela ?

ben 3 günde orda olacağım allahtan bir kaza bela gelmezse.. sen sabah çıkıp yanımıza gelip uygun zamanda çıkabilirsin..istersen benim çadırda bana misafir olursun... hemi dere de varmış yanımızda sana bide kese atarım....:):):p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

Günübirlik nasıl olur mesela ?Sabah 8 de çıkıyoruz akşam kaçda varılır ücret vericez mi ?

ücret yok.... konaklama yeri doğa harikası biryer.....

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-eskisehir-saricakaya-kampi-etkinlikleri.html

türkiyenin dört bir yanından gelenler var...

Hihihihi kalamam zaten ben ama 4 saat yolculuk diyor google maps saçma değil mi 200 km için.Hızı ne hesaplıyor ki ?

Selam nasılsınz.. Ölümden döndüm :cherry: Arkadaşın ybr'yle 4. vitesde 70-80 km hızla aştım..Motor altımdan kaydı gitti arka demiri önümde gördüm :cherry: 20 30 metre kıvılcım çıkara çıkara sürüklendik allahtan hiç bir şeyimiz yok.Motordada sadece gidon yamuldu 20 lira masrafı var tek bi çizik bile yok ne şanstır arkadaş :p

Zaten burdan mudurnu 40 dakika bılmıyorum abi valla kafam karışık.Ayrıca senın videonu buldum youtube de biri canını yakmış heralde :mrgreen:

Selam nasılsınz.. Ölümden döndüm :cherry: Arkadaşın ybr'yle 4. vitesde 70-80 km hızla aştım..Motor altımdan kaydı gitti arka demiri önümde gördüm :cherry: 20 30 metre kıvılcım çıkara çıkara sürüklendik allahtan hiç bir şeyimiz yok.Motordada sadece gidon yamuldu 20 lira masrafı var tek bi çizik bile yok ne şanstır arkadaş :p

Geçmiş olsun.Kendi motorunu veriver :p Hani resimler ?

vay be ben 7 binde atıyodum vitesi ama benim egzozun ucunda bı cıkıntıı varya onu elaman kesmiş heralde susturucusu o galiba cok bağırıyor ama muayneden de geçti hiç sıkıntıda olmadı oyüzden pek redline getirmeden atıyom

Zaten burdan mudurnu 40 dakika bılmıyorum abi valla kafam karışık.Ayrıca senın videonu buldum youtube de biri canını yakmış heralde :mrgreen:

Geçmiş olsun.Kendi motorunu veriver :p Hani resimler ?

Allah korudu kardeşim sağolasın..Salak ben ne teker yaparsın ya :p elim dizim kolum biraz gitti ama bişiyimiz yok:) yıkamadım motoru valla xenon falan alayım öyle resim atıcam sen gene bi bahane bulursun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar