kardeş senin motor kaç model
2006 model
kardeş senin motor kaç model
sen yinede son dakikaya kadar düşün..... gelmeni çok isterim...
2006 model
siz hepiniz redline kadar getirip mi vites değiştiriyonuz motorun canını alıyonuz ozaman
okan zamanı kendin yaratmalısın..imkanlarıda kendin zorlamalısın...
bu arada ben far devamlı yanmasın diye anahtar koymuştum motora....
geçen gün 2004 lerde bulunan anahtardan aldım yakında onu takacağım...
siz hepiniz redline kadar getirip mi vites değiştiriyonuz motorun canını alıyonuz ozaman
birinde mahonyy yani sedat ile 3 dakika kadar sadece 2, vites dip gaz gitmiştik.... sedat anlamıştır ne dediğimi....
fulll gaz hep gaz değil ama bazen esiyor biryerlerden...
Ne yaparsın abi olmayınca olmuyor.Ben sormusdum burda soketı falan uymaz dedıler bende unuttum sen yap abı olursa bende yaparım.
Ee heralde redlıne atam gırmedenkı hızları bunlar.
Aynen nedense ben sureklı sert kullanıyorum ne olacak benım bu huyum bılmem.
Eskısehire 1 depoyla gider gelir heralde ybr google mapsden bakdım 3 ayrı yol var mudurnu uzerınden kısa yol 202 km.
Abi gezi günü birlikmi ?
Günübirlik nasıl olur mesela ?
Günübirlik nasıl olur mesela ?Sabah 8 de çıkıyoruz akşam kaçda varılır ücret vericez mi ?
Hihihihi kalamam zaten ben ama 4 saat yolculuk diyor google maps saçma değil mi 200 km için.Hızı ne hesaplıyor ki ?
Yok yatar o zaman bu iş 5 saat kalıcaksam ordaZaten kalmam imkansız
ale:
önce sevindim bak şimdi üzüldüm....
ağlasam sesimi duyarmısın mısralarımda..
Bende bi ara sevinmişdim amaMudurnu uzerınden gelsem 200 km yi 100km/h ile gelsem ne kadarda varırım varmı matematiği iyi olan
![]()
Selam nasılsınz.. Ölümden döndüm :cherry: Arkadaşın ybr'yle 4. vitesde 70-80 km hızla aştım..Motor altımdan kaydı gitti arka demiri önümde gördüm :cherry: 20 30 metre kıvılcım çıkara çıkara sürüklendik allahtan hiç bir şeyimiz yok.Motordada sadece gidon yamuldu 20 lira masrafı var tek bi çizik bile yok ne şanstır arkadaş![]()
Zaten burdan mudurnu 40 dakika bılmıyorum abi valla kafam karışık.Ayrıca senın videonu buldum youtube de biri canını yakmış heralde :mrgreen:
Geçmiş olsun.Kendi motorunu veriverHani resimler ?